Ми у Facebook
16.08.2016, 13:40

ОДЕК та ФК «Малинськ» по різному стартували в Аматорському чемпіонаті + КАЛЕНДАР

Лідери рівненського футболу – ОДЕК та ФК «Малинськ» - зіграли перші матчі в новій Аматорській лізі України. Щоправда, стартували вони з діаметрально протилежних результатів. Віце-чемпіони області з Оржева поступилися на Франківщині, а бронзовий призер з Малинська вдома здолав клуб із Тернопільщини.
Перші матчі Чемпіонату України серед аматорів сезону 2016/17 були зіграні 13 серпня. Як прогнозують у самій Асоціації аматорського футболу України (ААФУ), новий сезон, судячи з формату змагань, має бути багатообіцяючим. 22 команди, розділені на дві групи, зіграють двоколовий турнір. Після цього переможці груп у фіналі визначать кращу аматорську команду країни.

Тобто, в Україні з'явилася ще одна повноцінна ліга. Можливо її учасники, на даний момент, і програють так званим професіоналам у питаннях інфраструктури, висвітлення та відвідуваності. Але, якщо брати суто спортивну складову, то за підбором виконавців та видовищністю чемпіонат України серед аматорів нічим не поступається іншим футбольним лігам України.

Чемпіонат України серед аматорів 2016/17 років - КАЛЕНДАР МАТЧІВ

13 серпня, груповий етап. I тур

ГРУПА 1

ФК "Львів" (Львів) – "Ковель-Волинь" (Ковель) – 1:2 (1:1)

17:00. Стадіон "Сокіл" (Львів), 300 глядачів

Голи: Семенюк (39) – Ліщук (31), Данилюк (62)

"Оскар" (Підгір’я) – ОДЕК (Оржів) – 1:0 (0:0)

18:00. Стадіон "Маяк" (Підгір'я), 600 глядачів

Гол: Герин (54)

ФК "Малинськ" – "Нива" (Теребовля) – 1:0 (1:0)

17:00. Стадіон "Ліон" (Малинськ), 150 глядачів

Гол: Назарчук (4)

ГРУПА 2

"Єдність" (Плиски) – "Вікторія" (Миколаївка) – 2:2 (0:2)

17:00. Стадіон "Єдність" (Плиски), 200 глядачів

Голи: Чаус (51), Поспєлов (90+4) – Романенко (32 - пен.), Долбін (45+2)

"Таврія-Скіф" (Роздол) – МФК "Житомир" (Житомир) – 2:0 (1:0)

17:30. Стадіон "Таврія-Скіф" (Роздол), 250 глядачів

Голи: Семененко (68 - пен.), Дудник (79)




МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

ОДЕК поступився у першій півфінальній грі Чемпіонату України

ОДЕК пробився до півфіналу Чемпіонату України серед аматорів

Як раніше повідомляв сайт ФК ОДЕК, на Чемпіонат України серед аматорських команд оржівці заявили 24 футболіста. З різних причин клуб залишили воротар Олександр Божок та нападаючий Анатолій Виговський. Їх місце зайняли голкіпер із Здолбунова Владислав Пушик та Павло Таргоній, який повернувся в Оржів після річної перерви. Крім того до заявки потрапив ще один воротар, 17-річний Максим Бицюк, який є місцевим оржівським футболістом, але паралельно навчався та виступав за Костопільський обласний ліцей-інтернат спортивного профілю - ПОВНИЙ СКЛАД ФК ОДЕК.

ФК «Малинськ» в осінній частині футбольного сезону розраховуватиме на двадцять три футболісти. До команди з Березнівщини приєднався тридцятирічний волинський нападаючий Роман Степанов. Його останнім клубом був ФК «Луцьк» а до цього він також виступав за «Ласку» з Боратина. В біографії футболіста є і рівненські сліди, так в різні роки він грав за ОДЕК, «Случ» з Березного, «Водник» з Рівного, а також «Ікву» з Млинова. В офіційній заявці команди опинився гравець МФК «Кардинал-Рівне», який має досвід виступу за футзальну збірну України Богдан Новак. У футболі він до цього часу виступав за команду ФК «АГАТ» (Гоща) та «Сокіл» (Садове) – ПОВНИЙ СКЛАД ФК «МАЛИНСЬК».





На правах реклами