Ми у Facebook
17.08.2016, 14:40

Рівняни - про реконструкцію "Авангарду": думки з соцмереж

Фото: veres.club.

Як стало відомо, переможцем тендеру стала львівська фірма. Рівняни обговорюють цю новину в спільноті "Типове Рівне".
Нагадаємо, що проект, ймовірно, буде готовий до кінця 2016

Назар:
"Ніхто його не реконструюватиме ... Кого ви слухаєте ?..
Все 10 років про це пишуть і толку немає ніякого."

Крестная:
"я думаю такий проект і випускники архітектурного з "водніка" могли би зробити в замін на "5" за диплом і меморіальну табличку біля входу в стадіон з їхніми призвищами. А не одмили 1.5 млн грн через львівську фірму"

Як зміниться "обличчя" стадіону “Авангард” у Рівному

Ваня:
"Крестная, при моїй пам'яті там таке і робилось, тільки десь воно все "позакутках лежить"

Ваня:
"ті гроші, заплатили би куратору проекта і розробникам, вони б заслужили, тим більше що роблять для себе, в своєму місті"

Паша:
"Це щоб через 2 роки Дзідзьо і Ярмак виступали на авангарді."



Як виглядатиме майбутній реконструйований стадіон "Авангард" - рівняни можуть побачити на відео



Крестная:

Ваня, це просто стадіон для вереса а не міжнародна арена. Є в рівному нормальні студенти які можуть зробити проект, це ж не три поверховий стадіон з якоюсь висувною кришою чи ще якимись виїбонами. Нагле злодійство і все. Цей Шевчук х"ло ще те. Колись ходив і весь час нив що біля стадіона то картинг йому мішав то ще якісь бокси в стадіоні ще щось, бабла хотів. На цей стадіон вже і так біля 40 млн з бюджету за весь час виділили і толку. Просто вже достали ці розмови як і про все інше в Україні. Зробити за один раз і забути а не десятиліттями робити реконструкцію. Поки його зроблять з такими темпами то 100 млн грн буде машина щебеню коштувати з такими темпами росту доллара"


Серёга:

"Новое липить на старое ,а тем более когда это новое из хорошо забытого старого. Такие навесы в большинстве совдеповских стадионах есть ."

Крестная:
"Взагалі ще один варіант, взяти в архіві старий проект і просто зробити на ново все те саме але вже з кращими сидіннями, відновити бігові доріжки і по роботі."

Анастасия:
"Ці синьо-біло-зелені кольори в мене одної неприємні відчуття викликають?"

Макс:
"Все понятно, думаю что дальше минуса 1,5 млн. грн. налогоплательщиков Ровно, дело как всегда не продвинется! Уже так один раз они реконструировали - поставили только ряд сидушек которые видно со входа, перед приездом тогдашнего президента. А деньги освоили как на ремонт целого стадиона скорее всего! Только представьте, если только на проект который реально могли просто студенты Водника бесплатно сделать - 1,5 млн. ушло, то тогда представьте сколько сама реконструкция будет стоить. Это ж ясно что денег не будет таких в бюджете города!!!"

Ярик:
сьогодні робив тренування то були якісь мужикі і шось ходили і малювали так шо не нада тут поживем - побачим





На правах реклами