Ми у Facebook
17.08.2016, 16:20

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Друголіговий «Мир» з Горностаївки стане суперником Народного Клубу ФК «Верес» у третьому попередньому раунді Кубка України. Оскільки суперник виявився з нижчого дивізіону, рівняни проведе матч в гостях. Гра запланована на 21 вересня.
Як повідомляє Інформаційна служба НК ФК «Верес», результат жеребкування можна назвати іронією долі, адже нині за клуб з Херсонщини виступає ціла група екс-«вересівців» - Сергій Семено, Ярослав Рафальський, Дмитро Гарванко, Антон Яременко, Денис Притиковський, Артем Цурупін. Очолює команду «Мир» колишній наставник «Вереса» Віктор Богатир.

Інші пари на цій стадії Кубка України виглядають так:

«Реал Фарма» - «Оболонь-Бровар»;
ФК «Полтава» - «Зірка»;
«Жемчужина» - «Карпати»;
«Черкаський Дніпро» - «Сталь»;
«Нива-Вінниця» - МФК «Миколаїв»;
«Нафтовик-Укрнафта» - «Чорноморець»;
«Десна» - «Арсенал-Київ»;
«Волинь» - «Олімпік»;
«Іллічівець» - ФК «Тернопіль».


МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненський «Верес» почав сезон у Першій лізі з виїзної перемоги

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Тим часом, у продаж уже надійшли квитки на матч «Верес» - «Авангард». Гра 5-го туру Чемпіонату України з футболу серед команд Першої ліги відбудеться у Рівному на стадіоні «Авангард» вже найближчої суботи 20 серпня о 18:00 (урочиста церемонія відкриття – 17:45).
Квитки продаються звичних для вболівальників місцях Veres Place та «Злата Плаза», а також у наметі на майдані Незалежності. Їх вартість традиційна – 20 грн. для членів НК «Верес» та 40 грн. – для всіх інших. У цих же точках можна придбати сезонні абонементи, їх ціна, відповідно, 300 та 600 грн.

До слова, адміністрація Народного Клубу після гри з ФК «Тернопіль» провела детальний аналіз продажу членських квитків. Як з’ясувалося, за деякими картками дехто з вболівальників придбав 2-3-4, а то і більше квитків по 20 грн. Аби уникнути подібних випадків в майбутньому, а водночас зміцнити атмосферу чесності і взаємоповаги у вересівській червоно-чорній родині, вирішено у точках продажу розмістити списки «карток-порушниць». Якщо за карткою було придбано два квитки – це усне попередження, якщо більше – позбавлення права придбати пільговий квиток на найближчий матч.

У НК ФК «Верес» також звернулися з проханням заздалегідь купувати квитки, щоб уникнути стояння у черзі в останні хвилини перед грою. Суттєво додасть комфорту до і під час гри також сезонний абонемент. Для їх власників, як і раніше, буде гарантоване місце під навісом.






На правах реклами