Ми у Facebook
19.08.2016, 10:20

На Рівненщині відновилися обласні футбольні змагання [+Фото]

Після літньої паузи у головних футбольних змаганнях області на Рівненщині вже розпочалися поєдинки у Другій лізі (Першості) та ось-ось стартують поєдинки у Першій лізі (Чемпіонаті). Хоча у стартових матчах грали чотири клуби з сімнадцяти, зате у цей же час був зіграний «пляжний» Чемпіонат області.
У 10 турі Першості, який пройшов 13-14 серпня, виявилися задіяні лише команди групи «Південь». «Дербі» між представниками Рівненського району ФК «Зоря» та ФК «Коливань» завершилося нічиєю 1:1. Натомість в Острозі місцева команда ФК «Острог-Академія» з рахунком 2:0 перемогла географічних сусідів із Гощанщини - симонівський «Агат». Інші поєдинки цього туру за згодою команд перенесені на пізніший термін.

Зважаючи, що ніхто з вище згадуваного квартету до групи лідерів не відносився, то змін на вершині турнірної таблиці у групі не сталося. Там продовжує лідирувати «Верес-Водник» з 21 очком, другими йде дубенський «Імпульс» із 19-ма, третя – «Калина» з Бугрина, яка набрала 18 залікових балів.

В 11 турі другої ліги, котрий пройде в найближчі вихідні, теж гратимуть «південні» команди – очікується участь вже восьми команд, а на пізніший термін перенесено лише матч ФК «Коливань» - «Водник».

У суботу, 20 серпня, відбудеться і перша гра другого кола в Чемпіонаті області. Скориставшись «вікном» у аматорському Чемпіонаті України оржівський ОДЕК прийматиме «Ізотоп-РАЕС» із Вараша. Це буде гра шістнадцятого туру, яку за календарем команди повинні були провести лише в середині жовтні.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Останній тур чемпіонату області з футболу завершився скандалом

ОДЕК втратив лідерство у Чемпіонаті області

Також у найближчу суботу відбудуться перші матчі другого кола у трьох групах Чемпіонату області серед ветеранів +35. Цікавим тут обіцяють бути протистояння здолбунівського «Автоленда» та млинівської «Ікви», а також гра в Костополі між місцевим колективом та клубом із Дубно.

Тим часом, 13 та 14 серпня на Білому озері, Володимирецький район, відбувся Восьмий Чемпіонат Рівненської області з пляжного футболу. Переможцем цього швидкоплинного турніру з досить специфічного як для Рівненщини виду футболу стали місцеві футболісти – ФК «Ізотоп-РАЕС» (Вараш). Срібні нагороди завоював ФК «Рафалівка», бронзу здобули представники півдня області – радивилівський «Сокіл».

Також організаторами змагань – Рівненською обласною федерацією футболу (РОФФ) – були визначені кращі в індивідуальних номінаціях. Найліпшим голкіпером став Юрій Крисюк («Ізотоп-РАЕС»), найнадійнішим захисником – Віталій Гордійчук (ФК «Рафалівка»), найефективнішим нападником – Олександр Музика («Сокіл»).

ПЕРЕГЛЯНУТИ БІЛЬШЕ ФОТО З ЧЕМПІОНАТУ ОБЛАСТІ З ПЛЯЖНОГО ФУТБОЛУ











На правах реклами