Ми у Facebook
21.08.2016, 21:00

Підсумки тижня: смертельна ДТП у Рівному та хабар під стінами ОДА

ОГО підсумовує новини за тиждень, що викликали найбільший інтерес у читачів.


Найбільше цього тижня читачів ОГО цікавила аварія, що сталася у Рівному біля Дубенського кладовища - зіткнулося два автомобілі "Volkswagen Passat B4" та "Volkswagen Passat B6".



Унаслідок ДТП загинула молода дівчина, яка знаходилася на передньому пасажирському сидінні авто "Volkswagen Passat B4". Обох водіїв лікарі швидкої доставили до медзакладу.

Як стало відомо, загибла дівчина разом зі своїм хлопцем поверталися із відпочинку з Хрінників.

Рівнянка, що загинула в страшній аварії, поверталася з хлопцем з відпочинку (+ФОТО, ВІДЕО)







Ще однією резонансною подією стало затримання сільського голови з Рівненського району при спробі отримання хабара на стоянці біля Рівненської ОДА.








Затриманим виявився голова Зорянської сільради Рівненського району Михайло Олійник. Його затримали з коробкою грошей. Припускають, що півмільйона гривень голова сільради отримав буцімто за надання землі на території Зорянської сільради. Олійник вимагав 500 тисяч гривень від підприємця за виділення йому 1,5 га землі (10 ділянок), які насправді були заплановані для передачі місцевій громаді та ветеранам АТО.

Михайло Олійник став головою сільради лише рік тому. Перед цим працював там секретарем. До того був настоятелем Свято-Михайлівського храму УПЦ КП села Старожуків Рівненського району.

Затриманий на хабарі у Рівному сільський голова вже не був священиком






У центрі Рівного - нове місце для фотографування



Напис "Люблю Рівне" стоїть біля центрального входу "Злати Плази". Як запевняють робітники, що встановлюють конструкцію, вона повинна простояти довго. Тепер рівняни та гості міста мають ще одне місце для фотографування.


Рівняни - про нове місце для фотографування: думки з соцмереж









На правах реклами