Ми у Facebook
22.08.2016, 16:40

У веслуванні на каное-двійках дубенчанин Міщук виграв бронзу Олімпіади в Ріо [+Фото]

Український дует у веслуванні на каное-двійках на дистанції 1000 метрів серед чоловіків здобув бронзові медалі. Тарас Міщук із Дубна разом з Дмитром Янчуком у фіналі посіли третє місце з результатом 3:45.949.
Президент Національного олімпійського комітету (НОК) України Сергій Бубка привітав новоспечених медалістів та їх наставників з блискучим досягненням, відзначивши справжній спортивний характер українських каноїстів, високий професіоналізм та справжню жагу до перемоги й побажавши успіхів та нових життєвих та спортивних звершень.

Олексій Муляренко, голова Рівненської ОДА, також уже встиг привітати рівненського спортсмена у себе на сторінці в соцмережі.

«Рівненщина продовжує здобувати престижні спортивні перемоги. …на Олімпіаді в Ріо український веслувальник, дубенчанин Taras Mishchuk став бронзовим призером змагань.
Варто зазначити, що Тарас виступав у Ріо в каное-двійці на дистанції 1000 метрів разом з іншим каноїстом Дмитром Янчуком. Щиро вітаю Тараса і його партнера по команді. Впевнений, що це тільки початок ваших великих перемог!» - написав очільник Рівненщини.

Бронзові призери з веслування на байдарках і каное Дмитро Янчук та Тарас Міщук пізніше прокоментували свій виступ прес-службі НОК України.

«Сьогодні був сильний зустрічний вітер, ми легкі, нам важко йти проти вітру. Наша тактика була звичайна - додавати на другій половині дистанції», - заявили веслувальники.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль

Спортсмени додали, що медаллю задоволені, адже не дарма проробили таку велику роботу і відзначили, що «Юра Чебан надихнув нас своєю перемогою, хочеться повторювати його досягнення. Юра став нашим головним мотиватором. Це наша перша Олімпіада, дуже складним моментом було зібратися проти таких іменитих суперників і гарно виступити».

«Ми тут з 5 серпня й кожен раз, коли думали про самі змагання, з'являлося дуже велике хвилювання. А Юра нас так надихнув, що хвилювання зникло. Вийшли і в попередніх змаганнях, і сьогодні в бойовому настрої - зробили свою справу. Звичайно, ми мріяли про медаль, як кожний спортсмен. Був надзвичайно складний відбір. Всі суперники сильні і кожен мріє про медаль. Це – вершина нашої кар'єри, яка тільки починається. Ми дуже задоволені, неймовірна кількість емоцій!» - зізналися українські веслувальники.














На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ