Ми у Facebook
23.08.2016, 18:40

Завтра у Рівному пройде патріотична мафія у вишиванках

Українські звичаї та традиції – це те, що передається з покоління в покоління у кожній родині. Мафіозна сім’я - не виняток, тому вони вже традиційно в серпні проводимо мафіозну вечірку у вишиванках. Це вже буде 4-та вечірка в такому стилі.
І знову мафіозну родину гостинно приймає Рестораний комплекс "Колиба"
Стильні вишиванки, смачна українська кухня, колоритний заклад, де все пройняте українським духом і найпатріотичніші мафіозі світу – це все мафіозна вечірка по-українськи.

На зелені садиби Рівненщини їдуть іноземні туристи

Як завжди, очікуємо на появу нових українських елементів дрес-коду мафії. Хто сказав, що Мафія не має свого колориту?

На найоригінальнішого та найоригінальнішу мафіозі очікує приємний сюрприз від нашого постійного партнера Туроператора «Арго-клуб», і професійний фотосет від Віктора Макаренко (https://vk.com/vmphotto).

Кращі гравці отримають квиточки від нашого креативного партнера "Багатозальний кінотеатр "Мультиплекс".

В програмі вечірки:
1. Гра Emotional Mafia.
2. Творчі виступи наших мафіозні.
3. Подарунки іменинникам серпня.
4. Сюрпризи від партнерів.

Разом з нами буде мафіозний партнер компанії STA- Smart Trade Activity -компанія, що динамічно розвивається, основним напрямком діяльності якої являються оптові поставки канцелярських товарів і товарів для офісу. STA має спеціальні призи в номінації найактивніший "мирний житель".

На вечірці, гравець який яскраво проявить себе в ролі "Комісара", отримає цінний подарунок від партнера Правова Компанія "Юридична Основа", адвокат Шевчук Оксана.

Разом з нами наш постійний партнер магазин гуртово-роздрібної торгівлі товарами для дому «ВИТРЕБЕНЬКИ» (http://vutrebenki.com.ua/). Тому збирайте унікальні бейджі з логотипом магазину «ВИТРЕБЕНЬКИ». А за Ваш найемоційніший прояв під час вечірки, один із мафіозі отримає подарунок від партнера.

Куди піти у Рівному 16-21 серпня (+ Програма заходів)

Зустрічайте вже постійних мафіозних партнерів з цікавими номінаціями та призами:

- Рівненський інституту Університету "Україна" директор Ладюк Ольга Дмитрівна, з номінацією за найкращу логіку.
- "АРТА"- простір особистого розвитку. Це Рейкі(вид східної нетрадиційної медицини, цілительство). З номінацією гравець з найкращою інтуіцією.
- Інтернет-магазин KOLIBRI (kolibry.pp.ua), це природа на сторожі краси і здоров'я. Номінація партнера кращий "лікар".
- На вечірці щасливчики отримають подарунки від нашого партнера Парк сімейного відпочинку Sky Up, номінація найкращий прояв в ролі «Камікадзе». Sky UP, children's entertaining center це - найбільший у Рівному розважальний заклад для дітей.
- Компанія ТОВ " ЕЕТ" (www.eet.com.ua) з номінацією «найсвітлішого» мафіозі. Компанія ЕЕТ це освітлювальна продукція Led: заощадження Ваших коштів.
- Мафіозний масажист Віталія Антоненко. Це професійний масажист: він виконує антицилюлітні та оздоровчі програми. Отож в кого є проблеми та турбує зайва вага звертайтеся і саме головне конфідіційність гарантовано!!! Один із учасників вечірки отримає призи за найоригінальніший прояв в ролі "Фея" :)

Друзі, зустрічаємо нового мафіозного партнера: Державний історико-культурний заповідник м. Дубно.Дубенський замок одне із семи чудес України! Пам'ятка архітектури XV століття. Замок, який ніколи не був захоплений штурмом. Від партнера цінні призи в подарунок:)

Чекаємо на Вас у середу, 24.08.2016!

Реєстрація о 19.00. Святкове відкриття вечірки: 19-30!

Місце проведення: ресторан «КОЛИБА», за адресою м.Рівне, вул. Данила Галицького, 16Б.

Умови участі: при сплаті внеску до 23.08.16 - 100 грн.
При оплаті внеску на місці вартість участі становитиме 150 грн.

Телефонуйте 0673621131
Веб-сайт:
http://lotos-invest.com






На правах реклами