Ми у Facebook
23.08.2016, 14:00

ФОТО - У Рівному відбулося нагородження лауреатів проекту "25:Творці Незалежності" та презентація журналу "ВІТАЄМО!"

Напередодні Дня Незалежності творчий колектив Видавничого дому "ОГО" провів презентацію нового випуску журналу "ВІТАЄМО!" та нагородив лауреатів проекту "25: Творці Незалежності".

БІЛЬШЕ ФОТО

Напередодні 25-ї річниці Незалежності журналісти "ОГО" підготували серію матеріалів про жителів Рівненщини, які зробили особливий внесок в утвердження і зміцнення нашої держави в різних сферах. Усі статті ми об'єднали загальною назвою “25: творці Незалежності”.

21 серпня наш колектив урочисто нагородив лауреатів проекту, які нині творять майбутнє та сьогодення нашої країни.

- Наш проект не є рейтингом. Головне для нас, журналістів, - розповісти про гідних людей, а не розставити їх за рейтинговими “сходинками”. Адже кожен із героїв журналістських матеріалів, незалежно від політичних переконань, віку, досвіду, роду занять, власною діяльністю утверджує нашу державу, змінює світ навколо себе, прагнучи привнести в нього власний досвід та енергію на благо України, на благо всіх нас. Бо Україна починається з кожного з нас, Україна — це ми, - зауважив головний редактор Видавничого дому "ОГО" Віталій Голубєв.




БІЛЬШЕ ФОТО

Окрім нагородження лауреатів проекту "25:Творці Незалежності", відбулася презентація серпневого випуску журналу "ВІТАЄМО!", на сторінках якого ще більше цікавої інформації для рівнян, про рівнян та корисні поради, які варто знати кожному.

- Нам приємно, що наш журнал вийшов саме напередодні свята і на сторінках журналу ми розповіли всьому місту про тих людей, які творять нашу незалежну країну та зібрали купу корисної та цікавої інформації, - розповіла редактор глянцевого журналу "ВІТАЄМО!" Ольга Лірник.




БІЛЬШЕ ФОТО



Водночас ті, хто стали лауреатами рейтингу та побачили себе на сторінках глянцю не приховували своїх емоцій і щиро раділи тому, що отримали таке визнання.



- Ми співпрацюємо з Видавничим домом "ОГО" не один рік, а тепер приємно, що фото нашої родини прикрасило обкладинку святкового випуску журналу "ВІТАЄМО!", - прокоментувала Оксана Вавровська, інтерв'ю з якою стало головним у цьому випуску журналу.

Свято нагородження та презентація журналу минули, але попереду ще багато цікавих ідей та ініціатив від творчого колективу газети "ОГО" та журналу "ВІТАЄМО!".

- Наша творча команда не збирається зупинятися на досягнутому ми вже починаємо працювати над новими проектами, щоб тішити усіх наших читачів, - резюмував засновник Видавничого дому "ОГО" Віктор Данилов.






БІЛЬШЕ ФОТО







На правах реклами