Ми у Facebook
23.08.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 24 серпня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних, інтимних та шлюбних стосунках?
ОВЕН. Від несподіваного запрошення на побачення сьогодні краще відмовитись або домовитись про інший день. Навіщо зривати заздалегідь складені плани.

ТЕЛЕЦЬ. Ініціатива та наполегливість в амурних справах – запорука успіху, але іноді це може сприйматися як нахабство та нав`язливість. Дотримуйтесь меж розумного та дозволеного!

БЛИЗНЮКИ. Що у тверезого в голові, те у стані алкогольного сп’яніння… Сьогодні й самі не вживайте перед любовним побаченням, й своїй половинці не дозволяйте…

РАК. Сьогодні у вас буде стільки клопотів, що кохання може опинитись у вашому списку справ на останньому місці, а то й зовсім вилетіти з голови…

ЛЕВ. Непоганий день та вечір для спілкування з вашою симпатією, романтичної вечері десь у гарному місці чи великого сімейного свята.

ДІВА. Щоб назвати цей день ідеальним для вашого особистого чи подружнього життя, не шкодуйте про невеликі поступки близькій людині.

ТЕРЕЗИ. Не надто сприятливий день для флірту та безпечного сексу. Краще зайнятися чимось більш нейтральним і престижним.

СКОРПІОН. Якщо плануєте ввечері любовне побачення, добре відпочиньте напередодні.

СТРІЛЕЦЬ. Легка інтрига, романтична загадковість – саме те, що сьогодні найбільше заводить….

КОЗЕРІГ. Якщо вдасться поєднати кохання, пристрасть і тверезий розрахунок – вважайте, що ви найщасливіша людина у світі.

ВОДОЛІЙ. У стосунках з коханою людиною будьте більш чуйні та делікатні. Майте терпіння трохи почекати, поки дрібні непорозуміння не вляжуться самі собою.

РИБИ. Для жартів та розіграшів вашої половинки не найкращий день.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 23 серпня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами