Ми у Facebook
24.08.2016, 14:00

Жінка на Рівненщині розповіла, як закопала свою дитину (+ФОТО, ВІДЕО)

38-річну жительку Кореччини, яка закопала новонароджену дівчинку та зникла, знайшли поліцейські. Правоохоронці розшукували жінку два тижні, зараз вона розмовляє зі слідчими.
Нагадаємо, 7 серпня близько опівдня до поліції повідомили, що в селі Козак у місці, відведеному для відходів, знайшли тіло новонародженої дівчинки.

Як повідомив т.в.о. начальника Корецького відділення поліції Андрій Юрчук, працівники місцевої поліції разом з жителями села Козак розшукували 38-річну односельчанку, яка закопала свою дитину за хлівом у себе на подвір’ї. Кілька днів тому, 22 серпня, правоохоронці отримали оперативну інформацію, що жінка переховується у лісі поблизу села, де її затримали та доставили до поліції.



Як пояснила вона правоохоронцям, про її вагітність ніхто не знав, а сама зрозуміла, що вагітна, лише тоді, коли дитина почала ворушитися. Перейми почалися вночі, і жінка вийшла на вулицю у вбиральню. Коли дівчинка народилася, мати не почула її плачу:

«Дитина не плакала, ніякого звуку я не чула. Немовля лежало за хлівом, я погладила його рукою і, взявши лопату, кілька разів копнула, поклала туди дитину і швидко побігла в хату, лягла і більше не виходила. У нас четверо дітей, ми ледве кінці з кінцями зводимо».



Того дня, коли приїхали правоохоронці, жінка поверталася з церкви додому, але побачивши біля хати багато машин, звернула з дороги, адже знала, що вона накоїла. Ховалася там, де могла. Ліс, у якому її розшукали поліцейські, знаходиться неподалік села.

«За цим фактом слідчі внесли відомості до Єдиного реєстру досудових розслідувань за частиною 1 статті 115 (умисне вбивство) Кримінального кодексу України, — зазначив Андрій Юрчук. — Зараз триває судово-медична експертиза, за результатами якої прийматиметься відповідне процесуальне рішення. Якщо буде встановлено, що дитина дійсно була мертвонароджена, то дії жінки не будуть розцінюватися як кримінальне правопорушення. У тому випадку, якщо дитина народилася живою ця жінка нестиме відповідальність за статтею 117 (умисне вбивство матір'ю своєї новонародженої дитини) Кримінального кодексу України».

У Польщі в ДТП загинула жителька Рівненщини (+ ФОТО)



Досудове розслідування триває. Зараз жінка знаходиться вдома.

Поблизу Рівного чоловік облаштував нарколабораторію (+Фото, Відео)

Про це повідомляють з відділу комунікації поліції Рівненської області.







На правах реклами