Ми у Facebook
25.08.2016, 14:40

Стабільна робота для програміста в міжнародній компанії Ciklum

Сучасні бізнес реалії диктують свої умови. Зараз не обов’язково мати величезний досвід роботи, щоб бути успішним. Гарні фахівці в деяких галузях можуть зробити стрімку кар’єру в досить молодому віці. Це стосується і програмістів.
Міжнародна компанія Ciklum надає молодим, професійним та амбіційним українським програмістам ексклюзивний шанс спробувати свої сили в абсолютно нових для вітчизняного ринку умовах.

Ciklum співпрацює з компаніями Німеччини, Австрії, Швейцарії та багатьох інших країн Європи. Є в неї замовники також і в США. В Києві представництво було відкрите 7 років назад. Вже зараз філії компанії є в Харкові, Дніпропетровську, Вінниці та інших містах України.

Вакансії в компанії Ciklum

Якщо вас зацікавили вакансії Ciklum в Харковi, Києві або іншому місті, варто знати деякі нюанси цього роботодавця. По-перше, в цю професійну команду не беруть новачків, які ледь орієнтуються в програмуванні. Якщо ви претендуєте на певну посаду, маєте бути фахівцем найвищого рівня. З Ciklum співпрацюють солідні європейські компанії; вона знана у всьому світі. Репутація у цій сфері – все. Претендент, якого цікавить робота в Ciklum, має добре це розуміти.

Друга важлива умова - бездоганне знання англійської мови. Все спілкування в колективі, з керівництвом або клієнтами відбувається тільки англійською. Зверніть увагу на те, що навіть вакансії Ciklum на порталі Rabota.ua представлені цією мовою. Крім того, в компанії запроваджений скандинавський стиль управління. Якщо ви вже встигли деінде попрацювати, варто забути все те, з чим стикалися у вітчизняних фірмах. Жодних тривалих «перекурів» або затягування термінів здачі проектів! Все це не прийнятне для європейського рівня бізнесу.

Як заявити про себе

Якщо вас зацікавила на Rabota.ua певна вакансія в Ciklum, уважно прочитайте всі вимоги роботодавця. Ви маєте подати резюме англійською. Це буде наочною демонстрацією вашого рівня володіння мовою. Будьте готові до співбесіди, якщо роботодавець зацікавиться вашою особою. Також слід максимально вигідно презентувати себе, як фахівця, в резюме. За вакансії в цій міжнародній компанії дійсно варто поборотися, адже перед найкращими відкриваються дуже привабливі перспективи.





На правах реклами