Ми у Facebook
25.08.2016, 13:20

Як рівняни відсвяткували День Незалежності 2016 (+ ФОТО)

У середу, 24 серпня, у Рівному відзначили 25-річчя Незалежності України.
БІЛЬШЕ ФОТО


Зранку рівняни та гості міста зібралися на майдані Незалежності, щоб урочисто покласти квіти до пам’ятника Т.Г. Шевченку та на традиційний молебень за Україну.

На "Алеї майстрів" відбувалася виставка робіт рівненських майстрів декоративно-ужиткового мистецтва. Також рівняни мали змогу повчитися виготовляти посуд із глини та українські ляльки-мотанки.

ФОТО - У Рівному відбувся грандіозний показ національного українського одягу





БІЛЬШЕ ФОТО








БІЛЬШЕ ФОТО


По обіді біля пам'ятника Т. Г. Шевченку відбувся фестиваль освітянських хорів "З Україною в серці", під час якого рівненські школярі співали багато патріотичних пісень.






БІЛЬШЕ ФОТО


Багато рівнян відпочивали у Парку Молоді "Лебединка" та слухали виступи музикантів, у рамках проекту "Рівне. Літо. Музика". Під краєзнавчим музеєм молодь зібралася на "Співанку"...






БІЛЬШЕ ФОТО







Паралельно у парку ім. Т. Г. Шевченка проходило багато майстер-класів та конкурсів для дітей, виступали творчі колективи Рівного.








БІЛЬШЕ ФОТО


На майдані Незалежності рівнян розважали концертами художні колективи міста. А під вечір розпочалося грандіозне шоу від ПДМ, присвячене святкуванню 25-річчя Дня Незалежності України.






БІЛЬШЕ ФОТО








БІЛЬШЕ ФОТО









На правах реклами