Ми у Facebook
31.08.2016, 08:20

Чому рівняни паркуються як інваліди

Депутата Верховної ради з Рівненщинии Юрія Вознюка обурив той факт, що у Рівному на місцях для інвалідів паркуються пересічні рівняни.
Його пост у соціальній мережі фейсбук викликав жваве обговорення. Адже європейський досвід показує, що для людей є принизливим і недопустимим паркуватися на місцях для інвалідів.

Юрій Вознюк:

Європейські цінності.... В жодній цивілізованій країні Старого світу такого не побачиш. Це вважається ганьбою стати на місце для інваліда не будучи ним. На жодному із сфотографованих авто відповідного знаку на задньому склі не було.. Поки кожен не розпочне із себе, поки не посіє у своїй свідомості ось ці омріяні "цінності" ніякого прориву у цивілізацію не відбудеться і ніяка влада не наблизить нас до цього.

Рівняни у своїх коментарях теж не приховували обурення. Адже розуміють, що наших людей можна культурі навчити тільки штрафами, а не якимись заборонами чи табличками.

Valery Mihelson Быдлам-быдлячий!!!

Милан Дворожняк В Польщі, на інвалідних місцях, є така табличка:"Ти хочеш бути на нашому місці?"

Mykhailo Mykhailov В нас ця табличка не допоможе, а от штраф...

Едуард Башинський А чому тут дивуватись, посвідчення інваліда у них потрібно було спитати, а потім фотографувати і вигружати на соціальні сторінки. У нашій державі для того, щоб отримати пільги мабуть кожен п'ятий точно інвалід.

Artem Biberin від цього дуже добре допомагають величезні штрафи

Віктор Піддубний був свідком одного епізоду в Бельгії...на автобамі на заправці мужик підїхав і став на місце для інвалідів без розпізнавального знаку "інвалід",,,приблизно через хвилини три під'їхала поліція і почала розборки....з'ясувалось, що мужик водій реально інвалід...

Марія Конощук Наша нова поліція уже в районі ринку Сагайдачного привчила поважати знаки розмітки на асфальті...прохання продовжити просвітницьку роботу з "європейцями "





На правах реклами