Ми у Facebook
26.08.2016, 14:20

Рівненський регіональний ЦНАП відкритий до обміну досвідом

В рамках Проекту ПРООН «Економічне і соціальне відновлення Донбасу» відбулася робоча зустріч директора Рівненського регіонального ЦНАПу Віталія Германа з представниками органів місцевого самоврядування, громадськості, робочих груп з розробки стратегій розвитку Донецької та Луганської областей.

В ході зустрічі, яка відбулася 25 серпня, Віталій Герман ознайомив учасників з успішним практичним досвідом у сфері передачі повноважень органів виконавчої влади органам місцевого самоврядування у сфері ведення реєстру територіальної громади міста, реєстрації/зняття з реєстрації місця проживання громадян, державної реєстрації юридичних осіб та фізичних осіб - підприємців, державної реєстрації речових прав на нерухоме майно та їх обтяжень. Розповів з чого розпочалося створення, які шляхи вирішення були знайдені для реалізації практичної діяльності Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг.


Контактна інформація:

Центр надання адміністративних послуг
33013, м. Рівне, майдан Просвіти, 2 (біля Рівненської обласної державної адміністрації)
Проїзд усіма маршрутними таксі, які зупиняються на Майдані незалежності. Прохід до Центру надання адміністративних послуг від Майдану через вулицю Директорії та від Соборної через вулицю Симона Петлюри.
Тел.: (0362) 648-933, 648-955
Ел. пошта: cnap@ukr.net
Сайт: http://www.cnaprv.gov.ua
Факс: (0362) 648-922

За інформацією прес-служби Рівненського регіонального центру надання адміністративних послуг.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ