Ми у Facebook
26.08.2016, 14:35

Ковані вироби "Грілана" нададуть вашій оселі неповторного вигляду

Якщо ви шукаєте щось цікаве та неповторне для декору інтер'єру чи екстер'єру вашої оселі, або ж хочете зробити незвичайний подарунок своїм близьким, то ковані вироби – це якраз те, що вам потрібно. Адже вироби з металу можуть бути не тільки функціональними, а й дуже красивими та витонченими.

БІЛЬШЕ ФОТО

Серед багатьох людей існує стереотип, що ковка сама по собі виглядає надто грубо і холодно в інтер’єрі та створена лише для того, щоб прикрашати подвір’я. Проте це не зовсім так. У будинку та квартирі ковані вироби допоможуть створити не тільки атмосферу витонченості та елегантності, а й нададуть вашій оселі неповторного вигляду. Ковані елементи гарно поєднуються зі склом, каменем, текстилем та деревом, що дозволяє використовувати їх у створенні довговічних, красивих та комфортних меблів. Незалежно від того, де ви плануєте розміщувати ковані меблі, вони гармонійно впишуться в різні інтер’єри. А неабияка стійкість металу гарантує, що виріб буде радувати вас та служитиме вам протягом багатьох років.







БІЛЬШЕ ФОТО

У Рівному створити свою металеву казку допоможе компанія "Грілана", що працює на ринку кованих виробів вже 5 років. За цей час вона не просто вийшла на всеукраїнський рівень – її продукцію можна зустріти у Бразилії та Іспанії, а деякі клієнти везуть за кордон різноманітні ковані дзеркала, картини та підсвічники від рівненських майстрів у якості подарунків.

"Грілана" займається виготовленням широкого асортименту кованих виробів для вулиці (паркани, ворота, хвіртки, мости, альтанки, лавки, гойдалки, мангали, поштові скриньки, парковки для велосипедів), дому (сходи, ліжка, столи та стільці, каміни, підставки для дров, дзеркала, вішаки, світильники та полиці), тварин (клітки, вольєри) та декору інтер’єру (ножі, обладунки, ліхтарі, вивіски, підставки та вази).



БІЛЬШЕ ФОТО



У кузні працюють талановиті та висококваліфіковані майстри з багаторічним стажем, що гарантує високу якість виробів, швидкі темпи виконання замовлення та індивідуальний підхід до кожного замовлення. Майстри "Грілани" – справжні митці, які завжди творчо підходять до створення і маленьких дрібничок, і масштабних кованих конструкцій.



Ознайомитися з великим асортиментом компанії буде зручно в онлайн-каталозі на офіційному сайті, а побачити продукцію на власні очі можна у виставковій залі магазину кованих виробів "Грілана", що знаходиться у Рівному на другому поверсі ТЦ "Чайка". Тут представлений широкий асортимент, починаючи від маленьких підсвічників і закінчуючи масивними скульптурами та кованими гойдалками. Таким чином ви можете не просто подивитися на ковані меблі та елементи декору, а й випробувати їх на собі. А привітний продавець-консультант допоможе вам підібрати саме те, що ви шукаєте.

Тож завітайте у "Грілану" і втілюйте свої найпотаємніші "ковані" бажання!


БІЛЬШЕ ФОТО



Магазин кованих виробів "Грілана"


Адреса виставкової зали:
м. Рівне, вулиця Гагаріна, 16 (ТЦ "Чайка"), 2 поверх

Режим роботи:
з 10-00 по 18-00 (без вихідних)

тел. (098) 600-00-60 (директор), (097) 615-81-82

сайт: https://grilana.net/








На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ