Ми у Facebook
26.08.2016, 18:00

Отримав вирок мешканець Рівненщини, який нехотя вбив жінку

Ілюстративне фото з: infomist.ck.ua

Тепер його очікує ув’язнення на кілька років.
Трагедія сталася на початку літа, 16 червня, коли під час гасіння пожежі у селі Золотвин, знайшли тіло власниці будинку. Експерти встановили, що жінка померла від побоїв, які їй завдали ще за кілька днів до смерті.

Правоохоронці розшукали чоловіка, який був причетний до загибелі жінки. Ним виявився 46-річний безробітний мешканець цього ж села . На стадії досудового розслідування правоохоронці з’ясували, нього кілька днів перед пожежею, 14 червня, сталася сварка із згаданою жінкою. Під час сварки, він її штовхнув, жінка впала і вдарилась головою об дерев’яну лавку. Це і стало причиною її подальшої смерті.

Мешканку Кореччини, яка закопала свою дитину, відпустили додому


Враховуючи викладені обставини, прокурор затвердив обвинувальний акт стосовно підозрюваного, який суд розглянув 17 серпня цього року.

ФОТО - Жахлива ДТП на Рівненщині: є загиблі та травмовані


- Згідно із вироком суду чоловіка визнали винним у вчиненні злочину, що передбачений ч.1 ст.119 КК України (вбивство через необережність) та призначили покарання у виді 5 років позбавлення волі із застосуванням іспитового строку – 3 роки, - про це повідомив державний обвинувач, прокурор Костопільського відділу Здолбунівської місцевої прокуратури Святослав Оніщук.

За матеріалами Здолбунівської місцевої прокуратури Рівненської області.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ