Ми у Facebook
26.08.2016, 20:40

Любовний гороскоп на 27 серпня

Чого чекати знакам зодіаку у любовних стосунках?
ОВЕН. Сприятливий час для романтичних знайомств та любовних побачень.

ТЕЛЕЦЬ. Від життєвих бур та буденних проблем може захистити тільки людина, яка вас любить, цінує та розуміє найбільше від усіх.

БЛИЗНЮКИ. Дехто присвятить цей день самовдосконаленню в любовних та інтимних справах.

РАК. Якщо ви не володієте інформацією і тільки про щось підозрюєте чи здогадуєтесь, краще не починати розмову на цю тему зі своєю половинкою.

ЛЕВ. Багатообіцяюча зустріч на декого чекає в якомусь незвичному для особистих справ місці. Зверніть увагу на цю людину, візьміть її на замітку, навіть якщо вона не справить на вас жодного враження..

ДІВА. Чудовий день для тих, у кого цукерково-букетний період тільки починається. Насолоджуйтесь залицяннями!

ТЕРЕЗИ. Якщо опинитесь перед вибором: кохана людина або друзі, спробуйте об`єднати все в одному гарному місці, придумайте якийсь цікавий привід не образити нікого.

СКОРПІОН. Несприятливий день для з’ясування подружніх стосунків та сцен ревнощів. Не загострюйте конфлікт – далі вже нікуди…

СТРІЛЕЦЬ. Проведіть останній суботній літній вечір в товаристві людини, яка небайдужа вам. Трохи шампанського, романтика, фільм про кохання, ніжний поцілунок…

КОЗЕРІГ. Жодні буденні проблеми не завадять вашим багатозначним поглядам у бік протилежної статі. Час інтриг, спокус, флірту, службових романів.

ВОДОЛІЙ. Не зіпсуйте сьогоднішній день тим, хто поруч з вами. Особливо це стосується коханої людини, яка ще не зовсім звикла до перепадів вашого настрою.

РИБИ. Коли ж ви нарешті серйозно замислитесь над причинами ваших особистих невдач і зрозумієте, що почати треба з себе?

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ:
Любовний гороскоп ЗА ВЧОРА, 26 серпня
Позитивний гороскоп на 2016 рік





На правах реклами