Ми у Facebook
27.08.2016, 14:00

У Києві урочисто зустріли бронзового медаліста ХХХІ Олімпіади дубенчанина Міщука [+Фото]

Збірна України з веслування на байдарках і каное з Ігор ХХХІ Олімпіади, які відбулися в бразильському Ріо-де-Жанейро, повернулася додому з «золотом» і «бронзою». У київському аеропорту «Бориспіль» на олімпійських призерів, серед яких був і Тарас Міщук із Дубна, чекав теплий і урочистий прийом.
Нагадаємо, що медалі на рахунку досвідченого, вже дворазового Олімпійського чемпіона Юрія Чебана (каное, 200 метрів), який в Ріо посів перше місце, та дуету Дмитро Янчук - Тарас Міщук, який у веслуванні на каное-двійках на дистанції 1000 метрів став бронзовим призером.

У п’ятницю, 26 серпня, вночі в аеропорту «Бориспіль» під музичний супровід військового оркестру з неймовірною кількістю квітів, плакатами, короваєм спортивних героїв країни зустрічали віце-президент Національного олімпійського комітету України, перший заступник міністра молоді та спорту України Ігор Гоцул, керівництво та представники Збройних сил України, спортивних товариств, Федерації, багаточисленна армія вболівальників, друзі, близькі, батьки, кореспонденти.

Привітати спортсменів приїхали й представники регіональних відділень НОК України, серед яких: перший заступник голови відділення НОК України у Львівській області Юрій Майборода, виконавчий директор відділення НОК України в місті Горішні Плавні Микола Шишліков, відповідальний секретар Хмельницького обласного відділення НОК України Віктор Флентін.

У купі квітів та мікрофонах мас-медіа спортсмени та їх наставники відповіли на запитання журналістів, не приховуючи радості від досягнення таких високих олімпійських результатів.

Наставники медалістів, особистий тренер Юрія В'ячеслав Сорокін та тренер дуету Янчук-Міщук Микола Мацапура, зізналися, що неймовірно щасливі за своїх хлопців, відзначивши, що їх підопічні заслужили на ці медалі та вони - це справжні бійці.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

У веслуванні на каное-двійках дубенчанин Міщук виграв бронзу Олімпіади в Ріо

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль

















На правах реклами