Ми у Facebook
28.08.2016, 17:00

Неймовірний майстер-клас від Magnetic відбувся у Рівному

Magnetic Day в Україні стартував, і першим “містом-щасливчиком” стало місто Рівне. Тут відбувся насичений та інформативний семінар від компанії Magnetic.
На захід від компанії Magnetic були запрошені нейл-стилісти Рівненщини, для яких виступили кращі майстри з різних куточків України. Такий захід став ще одним прикладом того, як компанія слідкує за усіма новинками nail індустрії та щоденно доводить, що менеджмент якості – найвищий пріоритет Magnetic.

– Наш захід, який ми організували, націлений на те, щоб інформаційно підтримати nail стилістів у місті Рівне. Адже ми прагнемо, щоб наші майстри працювали на найвищому рівні, – розповідає національний тренер Magnetic, генеральний дистриб'ютор компанії Magnetic в Україні Аліна ХАВРОНІНА. – Компанія Magnetic завжди інформує майстрів про новинки, технології nail індустрії. Адже наша професія не з тих, в яких можна один раз навчитися і далі просто працювати. Вчитися потрібно постійно і не зупинятися на досягнутому.


ДИВИТИСЯ ВІДЕО З МАЙСТЕР-КЛАСУ




Під час майстер-класу nail майстрам презентували технології з укріплення й відновлення натуральних нігтів, нові інструменти для швидкого виконання найтрендовіших дизайнів та презентували новинки nail індустрії. Крім того, майстри отримали поради про те, як збільшити дохід майстрів манікюру та прослухали бізнес-тренінг з формування прайс-листа.

– Ми розповідали про те, як зберегти натуральну нігтьову пластину. Адже на сьогоднішній день на ринку існує дуже багато гелів, які використовують майстри, але чимало з них можуть спричинити проблеми для клієнта, – пояснює експерт тренер Magnetic, представник компанії у місті Біла Церква Людмила ЛЕВЧЕНКО. – Наш же гель, який є на ринку, – професійний, він постійно в розробці. Тому певні інгредієнти, які можуть викликати алергії, у нас не використовуються. Водночас важливо, щоб і майстер вмів правильно працювати, тоді матеріал продемонструє себе найкращим чином. Варто наголосити, що косметика Magnetic відповідає всім суворим правилам Європейського союзу щодо розробки косметичних препаратів. Magnetic відповідає високим вимогам ISO: Good Manufacturing Practises, які підтверджують, що змішування, фасування і упаковка продукції здійснюється відповідно до найвищих гігієнічних вимог.


ДИВИТИСЯ ВІДЕО З МАЙСТЕР-КЛАСУ




Усі спікери запевняли присутніх у тому, щоб для того, щоб бути справжнім професіоналом своєї справи, потрібно займатися самонавчанням та орієнтуватися у всіх сучасних тенденціях, щоб задовольнити навіть найвибагливішого клієнта.

– Цей захід унікальний тим, що він показує, які новинки зараз з'являються на ринку nail індустрії, а також нові технології застосування. Адже те, що було актуальним півроку тому, нині не модне. Ті, хто хочуть бути першими, повинні бути присутні на подібних майстер-класах і мають орієнтуватися в тому, що можна запропонувати клієнтам, – говорить експерт тренер Magnetic, представник компанії Magnetic у Луцьку та Волинській області Олександра ВЛАСЮК.

Самі ж відвідувачі майстер-класу не приховують того, що вражені новинками нейл-індустрії, а також вітають сам формат проведення майстер класу Мagnetic Ukraine Day у Рівному. Адже атмосфера була справді дружньою, а всі бажаючі могли отримати фахові консультації від фахівців.


ДИВИТИСЯ ВІДЕО З МАЙСТЕР-КЛАСУ


– Ми познайомилися з багатьма новинками від Мagnetic, і вони просто вражають, адже інші торгові марки не можуть запропонувати щось подібне, – говорить відвідувачка майстер-класу Влада. – Я дуже задоволена семінаром і радію тому, що поспілкувалася з такими викладачами, які відкриті й віддаються слухачам на всі сто.

Приємна атмосфера, дружнє спілкування, фантастична кава-брейк з неймовірним тортом, а найголовніше – купа нових знань та планів – це те, що отримували відвідувачі Мagnetic Ukraine Day в Рівному.

Організатори ж обіцяють, що не зупинятимуться на досягнутому, а й надалі вигадуватимуть нові цікаві заходи для майстрів nail індустрії Рівного та України.

– Цей конгрес відбувався не у звичному форматі. Адже це і семінар, і конгрес, і майстер-клас, тобто все поєднано у єдине, – резюмує тренер Мagnetic, представник компанії Мagnetic в місті Рівне та Рівненській області Світлана КУНИЦЬКА. – Діалог викладача та аудиторії був постійним, і це те, що людям найбільше сподобалося. Сподіваюся, ми будемо проводити подібні заходи частіше і людей щоразу у нас буде все більше і більше.






На правах реклами