Ми у Facebook
29.08.2016, 07:40

Облуплені стіни, брудні ліжка, грибок та жахливе ставлення - пологовий будинок у Рівному

Проблему жахливих умов перебування в пологовому будинку та не менш жахливого ставлення медичного персоналу підняли жінки у спільноиті "Вилка-Мікс, що в соціальній мережі Вконтакті.
- Рівненський пологовий будинок №2. (на Мірющенка). Приходьте, народжуйте, не соромтеся... та не жахайтесь😷... Здирають благодійні внески, на які роблять собі рецепшени, вітальні з підвісними стелями. зручні приймальні... А рожениці як скот в хліву... (навіть нема тумбочки в палаті для речей) А поводять себе як Королі...", - йдеться у повідомленні.

До поста прикріплені декілька фото.





Скільки рівнянки платять за пологи









Під постом одразу ж озвалися не один десяток обурених жінок, що теж народжували в цьому пологовому. До вищезгаданих проблем вони додають і грибок на стінах, і перебої в опаленні взимку, і жахливі санітарні умови в палатах та туалетах.

Марія:
"Так. Туалет на третьому то взагалі. Шок отримала більше аніж від родів."

Дар'я:
"Любі матусі!!!!!! У опалювальний сезон тепло у палатах на Мірющенка (для тих, хто народив, безкоштовні палати) не стабільне!!!! Там проблема з батареями і трубами, яка досі не вирішена!!!! Запасайтеся масляною батареєю. Ремонтників туди викликати породилям заборонено (особисто мене відлаяли, коли сказала, що батарея холодна) І не слухайте, що вже все працює стабільно - це "вже" уже надцять років!!!"

Little:
"Персонал взагалі так шик)особливо заповнилась старша медсестра, яка завжди ходила чимось не довольна і кричала і медсестра Свєта, яка поки не доп'є каву навіть нездвине свій зад, поки не сходити до завідуючого 😂 правда були й нормальні але дуже мало."

Рівнянки скаржаться, що їх не любить головний лікар



Танюша:
"о,знайома палата,на 1 поверсі.Я там лежала з дитиною.сказати,що п****ц - це промовчати...я з ними так висварилась за ці умови.Коли миють підлогу(ну як миють,не викрученою тряпкою розмажуть воду по підлозі)і вона сохне 3 години,без перебільшень,...коли на стіні такий грибок чорнющий,по якому можна пальцем провести і він хоча б трохи злізе,то вони навіть витерти його не можуть.сирість в палаті після такого миття неймовірна,а лікарь розводить плечами і каже:-а що ми можемо зробити????тут за стіною труби,ремонт ми вже давно проводили,а краска тут на стінах дорогуща......"
всі слова покидають"

Марія:
"на першому поверсі що патологія, що післяпологове - це жах. В реанімації - як в іншій країні - і ремонт, і підхід, і людяність і ніхто в кишеню не заглядав. Коли перевели в післяпологове це жах! Там точно отакі матраси як на фото. Відношення як до худоби. Я мріяла вернутися в реанімацію. В Патології де завідуюча Муравська (не пам*ятаю який поверх), трохи краще, ліжа і матраси нові."

Олександра:
"Теж народжувала на Мiрющенка, умови такi як на фото ,всi хто до мене приходив в палату,з родичiв просто жахалися. Вночi ,медсестер потрiбно пару разiв кликати,щоб пiдiйшли, ставлення персоналу до породiль нульове,за винятком тих кому заплатив."

Таня:
"Я в квітні також там народжувала.Домовилася за платну палату.Як прийшов час пологів,мене направили на 3пов.,а не на 1,як домовлялися.Палата такого ж типу,як на фото.Це просто жах. Люлька для дитини така поломана, що ледь купи трималася. Ще й зауваження робили,чого дитина не в люльці лежить,а на ліжку.Пересварилася за ту люльку з ними.А туалет і душ-взагалі окрема розмова.Таке я бачила тільки в загальних привокзальних туалетах.В душ навіть в тапочках заходити гидко було.Зате через кожні пару годин заходили і диктували,що купити,ще й морду кривили,що чоловік довго несе куплене...Відношення-жахливе."





На правах реклами