Ми у Facebook
29.08.2016, 09:00

У грі проти «Десни» «Верес» уперше в сезоні не забив [+Відео]

У п’ятницю, 26 серпня, рівненський «Верес» провів чергову зустріч Чемпіонату України серед команд першої ліги. У виїзному поєдинку проти чернігівської «Десни» рівняни вперше у сезоні не провели гол у ворота суперників – рахунок матчу 0:0.
«Десна» - НК «Верес» - 0:0

Чемпіонат України з футболу, Перша ліга, 6-й тур.
26 серпня 2016 року, 18:00, Харків, стадіон «Сонячний», 100 глядачів.

«Десна»: Махновський, Мельник, Фаворов, Максименко, Чорноморець, Коберідзе, Мостовий, Чепурненко, Філіппов, Картушов (Банасевич, 89), Волков (Мишенко, 83).
Запасні: Шевченко, Грищенко, Галенков, Солдат, Щедраков.
Головний тренер: Олександр Рябоконь.

НК «Верес»: Когут, Борзенко, Білий, Зозуля, Западня, Орловський, Кучеров, Котляр, Волошинович (Герасимець, 74), Степанюк, Сікорський (Козьбан, 54).
Запасні: Леонідов, Сергійчук, Коблюк, Ралюченко, Неплях.
Головний тренер: Володимир Мазяр.

Попередження: Мостовий (81), Коберідзе (86) - Кучеров (55), Котляр (78).

Арбітр: Олександр Шандор (Львів). Асистенти: Роман Соботюк (Бердичів), Юрій Вишневський (Київ). Четвертий арбітр - Дмитро Панчишин (Харків). Спостерігач арбітражу - Геннадій Бич (Київ).


Як повідомляє інформаційна служба НК ФК «Верес», матч чернігівської «Десни» та рівненського «Вереса» - безперечно став одним із центральних у шостому турі чемпіонату Першої ліги. Гостроти протистоянню додавала амбітність суперників, адже обидва клуби у нинішньому сезоні ставлять собі за мету завоювати путівку до Прем’єр-ліги. І «Десна», і НК «Верес» у міжсезоння провели чималу селекційну роботу, запросивши чимало зіркових за мірками Першої ліги футболістів. До того і головний тренер рівнян Володиним Мазяр, і наставник чернігівців Олександр Рябоконь – у кожному матчі налаштовують своїх підопічних лише на максимальний результат. Останній до речі, свого часу виступав у складі «Вереса», провівши наприкінці 90-х за рівнян 16 матчів у Другій лізі і забивши один гол.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

«Верес» дізнався суперника у наступному раунді Кубка України

Рівненський «Верес» першу домашню гру в Першій лізі проведе 5 серпня - КАЛЕНДАР

Особливим цей поєдинок став також і для ветерана «Десни», тридцятишестирічного Вадима Мельника, який народився у місті Сарни на Рівненщині.

Матч, втім вийшов не таким яскравим, як його анонс. Команди розпочали гру дуже обережно, сподіваючись здебільшого на помилки суперника. Номінальні гості у першому таймі помилок практично не припускалися. Дует Валерій Кучеров – Борис Орловський вміло гасив усі атаки чернігівців ще у центрі поля. Головна небезпека воротам Богдана Когута йшла після розіграшів кутових біля воріт команди Народного Клубу.

В одному із таких епізодів міг відзначитися Денис Фаворов. Після навісу Ігоря Картушова він виграв боротьбу на другому поверсі, втім пробив повз дальню стійку.

Саме зі стандарту створили свій момент і рівняни. Василь Білий виконав штрафний. Після рикошету м`яч підхопив Ростислав Волошинович і пробив у стійку воріт «Десни».

Після дуже обережного першого тайму – у другому суперники заграли більш активно. Задля посилення атакуючого потенціалу команди Володимир Мазяр кинув у бій Дмитра Козьбана та Сергія Герасимця, які починали гру на лаві запасних. Втім, серйозних моментів біля воріт чернігівської команди рівняни так і не створили. Не було роботи і у воротаря гостей Богдана Когута. Єдиний більш-менш серйозний удар гравця «Десни» Євгена Чепурненка пройшов повз ворота.

Не зважаючи на обережний футбол, емоції вирували на полі і біля нього, адже ціна кожної помилки була дуже високою. Вже на компенсованих до основного часу хвилинах головний арбітр матчу Олександр Шандор вилучив із технічної зони наставника рівнян Володимира Мазяра.

У підсумку – 0:0. НК «Верес» вперше у нинішньому чемпіонаті зіграв унічию, опустившись з другої на третю позицію у турнірній таблиці Першої ліги.







На правах реклами