Рівненський інформаційний портал OGO.ua

подати
оголошення

29.08.2016, 20:00

Готуємо домашню аджику з помідорів: рецепт від рівнянки

Помідори - один із "ходових" овочів серед українських сімей, а тому й рецептів маринувань його є безліч. Одним із перевірених поділилася з нами читачка порталу "ОГО" Світлана.
"В моїй сім'ї всі люблять гостреньке, а тому аджику з помідорів я консервую щороку. Своїм рецептом вирішила поділитися з вами", - пише пані Світлана.

Для приготування аджики вам знадобиться:
2,5 кг помідорів;
1 кг моркви;
1 кг солодкого болгарського перцю;
50 г гіркого червоного перцю;
20 зубчиків часнику;
1 склянка оцту яблучного (6%);
1 склянка цукру;
2 ст. л. солі.

Приготування:
Овочі добре вимийте. Солодкий перець і яблука почистіть від насіння. Всі овочі наріжте та пропустіть через м’ясорубку (гіркий перець разом з насінням). Прокручену масу поставте на вогонь, додайте туди сіль, цукор, доведіть до кипіння. Варіть аджику 1 годину, час від часу перемішуючи. За 5 хвилин до готовності додайте оцет і подрібнений часник. Готову аджику розкладіть в невеликі простерилізовані банки і закатайте. Банки переверніть і залиште до повного охолодження. Зберігайте аджику в прохолодному місці.

Смачного!

Читати також:

Маринуємо помідори на зиму: топ-5 рецептів [+Фото]

Як маринувати опеньки, щоб були ніжними і смачними [+ПОРАДИ]

Три найкращі рецепти домашніх заготовок для борщу та голубців

Як засолити сало в домашніх умовах?
Коментарі:

Загрузка...
Останні новини
Новини партнерів