Ми у Facebook
30.08.2016, 15:05

Напередодні нового опалювального сезону комісія на оплату комунальних платежів у ПриватБанку залишається незмінною

Останнім часом на тлі збільшення тарифів на житлово-комунальні послуги з'явилася інформація щодо підвищення комісії за ці платежі. Перш за все це стосується традиційних каналів оплати, якими зазвичай користуються найбільш сумлінні платники – пенсіонери.
Керівництво установ, через які проходять ці платежі, пояснюють таке підвищення збитковістю цієї послуги. Залежно від угод з комунальними підприємствами пропонується підвищити комісію від 1,5% до 5%, або не менше 3-4 гривень за кожен платіж. У разі бездоговірних платежів комісія для споживачів становитиме 1% від суми платежу, але не менше 7 гривень за кожен окремий платіж.

Тим часом, у ПриватБанку повідомляють, що їхня комісія залишається незмінною і мінімальною. Наприклад, у Рівному послуги водоканалу, обленерго та теплопостачання можна сплачувати взагалі без комісії, тобто – безкоштовно. Існує лише комісія за послуги газопостачання. Вона становить 3 гривні при сплаті через касу відділення, 2 гривні при сплаті в терміналі самообслуговування і 1 гривню – через Інтернет-банк Приват24 (https://www.privat24.ua). Крім того, для пенсіонерів у рамках соціальної програми ПриватБанку будь-які комунальні послуги незалежно від каналу оплати проводяться без комісій.

Додатковою перевагою клієнтів ПриватБанку, власників карти Універсальна, є можливість сплачувати комунальні платежі за рахунок кредитних коштів з пільговим періодом до 55 днів без додаткових комісій у розмірі до 2000 гривень.

“Звичайні платники теж можуть уникнути комісії при сплаті за газопостачення, – радить керівник напрямку масових платежів Північно-Західного РУ ПриватБанку Вікторія СЕМЕНЮК. – Для цього лише треба підключити послугу “Регулярні платежі” у Приват24 (https://www.privat24.ua). Послуга дозволяє взагалі забути про клопіт сплачувати будь-які платежі. Банк буде це робити автоматично з картки, що визначить клієнт. Послуга абсолютно безкоштовна”.

Хочемо нагадати, що ПриватБанк запустив нову акцію “Ноутбук за комуналку в Приват24”, яка діє з 1 липня 2016 до 30 вересня 2016 року.



У платників комунальних послуг з'явилась унікальна нагода, здійснюючи платежі у Приват24, меню "Мої платежі", виграти 1 з 9 ноутбуків. Стати учасником акції може кожен клієнт ПриватБанку, віком понад 16 років, який зареєструється (https://plat.pb.ua/) в акції та здійснить комунальні та інші платежі на сайті privat24.ua в розділі "Мої платежі" на суму від 50 грн. Чим більше платежів, тим більше шансів виграти ноутбук. Розіграш ноутбуків відбудеться у 3 етапи по 3 ноутбуки щомісяця. Учасник акції за весь період акції може виграти лише один ноутбук.

У Рівненській області працює 56 відділень ПриватБанку та 324 термінали самообслуговування. З початку року у регіоні через ПриватБанк комунальні послуги на загальну суму більше 7 600 000 грн оплатили 610 тис. споживачів.

Ліцензія НБУ  № 22 від 05.10.2011 р.


На правах реклами





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ