Ми у Facebook
30.08.2016, 11:21

Годинники Casio випущені спільно з іншими провідними марками

Багатьом відомий японський бренд Casio, популярний він завдяки своїй високій зносостійкості, високій якості та лояльної ціною. Колекція G-Shock не так давно відзначила своє 30-тиріччя, гуляли «на широку ногу» з великою кількістю знаменитостей і зірок естради.
Керівництво компанії згадувало свої досягнення, і підшукували нові ідеї для створення своїх неповторних моделей.

Впродовж останнього десятиріччя стало модним випускати хронометри спільно з брендами, які жодним чином не стосуються годинникової індустрії. Наприклад, зі світовими марками одягу, адже прийнято що, зовнішній вигляд доповнюється аксесуарами, а чому б не завершити його протиударною серією?

Дизайнерські штучки


Симбіоз різних будинків моди і «шоків» переросло в потужну PR-кампанію, адже це вигідно і для одних і для інших. Взяти хоча б бренд Maharishi - більш прославлений в Європі як виробник одягу і аксесуарів захисного кольору, щось на подобу відтінку «хакі». У 2014 році на ринку з'являється - GD-X6900MH-1 & MAHARISHI, де на ремінці чіткими літерами вказується марка одягу, а на циферблаті найменування бренду наручного аксесуара. Такі ходики випущені для яскравої молоді, яка намагається виділитися з натовпу, і не бути такими як усі. А чим такий стиль не помічник ?! Співпраця вийшла завдяки прогресивному дизайну першої марки, і технічними характеристиками другої. Але на цьому вони не зупиняються і продовжують працювати разом, новинки обіцяють надати найближчим часом.



Shooz & G-Shock
Як же не зробити колективно випуск лінії спортивного взуття і годинників для активного відпочинку. У колекції Касіо є дві такі модельки GA-200SPR-1A і DC Shoes x G-Shock DW-5600. Перші випущені в співдружності зі знаменитою фірмою SUPRA, другі з не менш популярною DC shoes. Колірна гамма аксесуара повторює кольори взуття і навпаки, але те що вони були представлені на одній презентації, це факт. Начебто, одне є продовженням другого, якраз те, що потрібно сучасній активній людині.






Sport для спорту

Кросівки і одяг, це, звичайно, добре, але як пройти повз найпоширенішого командного змагання в світі - футболу. G-300WC-2A - була випущена до Чемпіонату Світу в Німеччині 2006 року. Хоч Casio і не були офіційним хронометристом, проте, випустили дану серію. Звичайно, вона відразу розійшлася по колекціонерам і вболівальникам, адже на циферблаті є малюнок Кубка, це дає зрозуміти приналежність годинника до ЧС. Повною протилежністю вийшли - GLS-8900LV-2, що має ініціали сноубордиста призера зимових Олімпійських Ігор Луї Віто. Модель відрізняється підвищеною морозостійкістю і зимовими відтінками корпусу.







Марка Burton Snowboards в 2012 році в Москві представила лімітовані GDF-100BTN-1 випущені загальною кількістю 100 штук. Ті, хто має барометр і термометр - актуальні функції для катання на сноуборді або лижах.



На цьому випуск годинників в співдружності з іншими брендами не закінчується. Велика кількість дизайнерів з двох сторін трудяться над створенням неповторного образу. А шанувальникам залишається тільки чекати новинок і радіти виходу нових релізів.

Джерело http://www.watch4you.com.ua/casio-watches-issued-in-conjunction-with-other-leading-brands.html





На правах реклами