Ми у Facebook
31.08.2016, 21:00

Як рівнянкам отримати ідеальну шкіру

Кожна жінка мріє про ідеальну шкіру. Багато хто в пошуках ідеальних рецептів випробовує на собі різноманітні маски, процедури та пілінги, але сьогодення диктує набагато інші умови. Разом з професіоналами, які проведуть сучасні процедури, мрія про ідеальну шкіру стане реальністю.
У Рівному існує чимало салонів краси, але далеко не в кожному з них вам запропонують цілий спектр послуг з покращання та оздоровлення своєї зовнішності. Нещодавно у Рівному відкрилася Майстерня краси “GRANAT”, де втілять у життя мрії кожного клієнта. Адже краса – це не тільки природне надбання, а й наше вміння доглядати за собою.

Сьогодні фахівці Майстерні краси “GRANAT” розкажуть про одну з найпопулярніших послуг у їх майстерні – мезотерапію. Чому ця процедура має таку популярність? Бо це простий, оригінальний і ефективний метод місцевого впливу на шкіру та підшкірно жирову клітковину при наявності найрізноманітніших естетичних та медичних проблем. При мезотерапії медикаменти вводяться в дуже низьких дозах всередину шкіри, на глибину 0,5-4 мм дуже тонкими і короткими голками. Ін'єкції в певній галузі дозволяють створити в шкірі запас лікарських речовин, що поступово розсмоктується, надаючи необхідну дію.





Процедура мезотерапії дозволяє:
побороти целюліт та надлишкові жирові відкладення
провести профілактику і лікування старіння шкіри
допомагає позбутися рубців
позбавляє жирності та пористості шкіри
лікує вугрову хворобу (не в стадії загострення)
допомагає позбутися випадіння волосся

Багато рівнянок у соціальних мережах дискутують про те, чи не є шкідливою чи небезпечною процедура мезотерапії. Фахівці Майстерні краси “GRANAT” запевняють, що негативних наслідків можна уникнути, якщо мезотерапію проводити у спеціальних салонах.

Саме тому не вагайтеся, довірте свою шкіру професіоналам, які чекають на вас у майстерні Краси “GRANAT”!

“GRANAT”, вул. Соборна, 7
Проконсультуватись та записатись на прийом до майстра можна за телефонами: (068) 42-91-610, (066) 85-24-424







На правах реклами