Ми у Facebook
02.09.2016, 14:40

Рівнянку переплутали в кафе і звинуватили в тому, що вона не розрахувалася

Наша чергове історія-відгук про не належне ставлення до гостей у кафе Рівного.
Цього разу рівнянка розповіла історію, яка схожа ледь не на фантастичну. Жінку сплутали з кимось іншим, не хотіли обслуговувати і звинуватили в тому, що вона не розрахувалася.

У рівненському кафе прочекали замовлення більше години

Як це було - пряма мова Анни:

"Хочу розповісти вам одну історію. Неділя, вечір, День міста. Відвідую досить часто кафе-бар Глобус, на цей вечір, вирішили з подругою також піти туди. Зробили замовлення. Прочекали хвилин 30, нічого не приносять, взагалі, ні вино ні сік, офіціантка не приходить.

Ще чекаєм пару хвилин, підходить офіціантка і говорить таку річ до мене: "Ми вибачаємось, але 22.08 ви були в нас в кафе і не розрахувались". Все б нічого, але 22 серпня взагалі в місті мене не було. Запропонували подивитись відео і покликати адміністратора.

Приходить адміністратор і не доходячи ще трохи до столику заявляє мені зразу, що це я. Я в шоці подружка в шоці.... Сказали, що сидіть. Замовлення нам так нічого і не принесли, я там розумію що День міста всяке таке, але прийшли дівчата пізніше нас і їм вже винесли і салати і ще шось там, а нам тільки сік і вино.

Рівнянка поскаржилася на хамство у кафе

Подруга замовляли рулети курячі чекала десь 1.40 хв це точно може й більше. В кінці кінців я вже сама вирішила подивитись те відео. Пішли ми і побачили, що там дівчина схожа на мене трохи, але не зовсім. Офіціантка сказала, що вона подумала що це я бо на одній руці був браслет схожий на мій і колечко блиснуло.

Я готова була їх там всіх розірвати, настрій зіпсований,нерви вкрай. Я розумію, що в неї зарплати місяць не буде, ну це не мої проблеми.... Я в шоці, такого ще в мене не було. Вибачились там, але мені їхні вибачення такі до одного місця, я б їхню реакцію побачила якби на них так наїхали".





На правах реклами