Ми у Facebook
06.09.2016, 19:00

Чому більшість жінок стають "пампушками" після заміжжя

Розглянемо кілька головних причин.
Напевно вам не раз доводилось спостерігати, як струнка дівчина після заміжжя стає справжньою "пампушкою". Чому так відбувається? Більшість скажуть, що головна передумова цьому - народження дитини. Можливо. Але у більшості випадків причини набору зайвої ваги після заміжжя зовсім інші.

Річ у тому, що перебуваючи довгий час у стосунках ми занадто розслабляємося і зачасту настільки звикаємо бути поруч з іншою людиною, що об'єднуємо свої режими сну і харчування. Останнє, до речі, дуже небезпечно, так як чоловіки їдять досить часто і багато. А ми, намагаючись поговорити з ним на кухні, самі мимоволі тягнемося за бутербродом, відбивними і шматочком шоколадного торта.

До того ж чоловіки спокійнісінько можуть повечеряти не тільки після шести, а й після десятої вечора. А жінки, як би за компанію, часто приєднуються до них. Так ми не тільки забуваємо про наставляння «вечеряй як жебрак», але ще і наїдаємося перед сном, не даючи шлунку часу для переравлення їжі.

Коли в житті жінки з'являється чоловік, вона починає більше часу проводити на кухні, удосконалюючи свої кулінарні навички. А заодно і пробує результати своєї роботи, часто з'їдаючи набагато більше, м'яса і мучного, ніж потрібно.

Найстрашніша для фігури після заміжжя - це звичка разом відпочивати перед екраном телевізора або ноутбука. Погано не те, що ви любите подивитися кіно, а те, чим ви заїдаєте це дозвілля. Куплений дорогою фаст-фуд, чіпси і поп-корн - все це найлютіші вороги фігури, від яких неймовірно складно відмовитися під час спільного проведення часу.

Вихід з цієї ситуації тільки один - потрібно сісти і прописати на листочку все, чим ви харчувалися за останній тиждень. Викресліть всі шкідливі і калорійні продукти, а потім додайте в свій раціон більше фруктів і овочів.

Не забувайте, що відносини дуже розслаблюють, але всі ми хочемо бути красивими і привабливими. Тому спільне проведення часу можна урізноманітнити походом в спортзал або ранковою пробіжкою, яка буде чудовою альтернативою вечірнього перекусу печивом.

За матеріалами: hochu.ua

Читати також:

Чи справді льон допомагає схуднути: з досвіду рівнянок

Чому дієти не допомагають схуднути?

Як схуднути після пологів?





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ