Ми у Facebook
06.09.2016, 11:55

Програма мікрофінансування для малого бізнесу успішно запрацювала на Рівненщині

Вже 78 підприємців Рівненщини, власники магазинів і кафе, підприємств сфери послуг та фермерських господарств отримали фінансування на розвиток бізнесу за підтримки сервісу «КУБ».
Новий унікальний сервіс “КУБ” пропонує українцям інвестувати кошти у вітчизняний бізнес та надає можливість малим підприємствам і дрібним підприємцям отримати надійне та стабільне джерело фінансування, а також створити нові робочі місця.

На електронному майданчику “КУБ” виставляються заявки на отримання фінансування до 300 тис. грн, причому в заявці можна не тільки представити бізнес і плани його розвитку, але й запропонувати додаткові бонуси та знижки для майбутніх інвесторів. Заявка буде активна протягом двох тижнів – якщо проект збере потрібну суму, вона буде перерахована власнику підприємства як платна позика. Буквально наступного дня після того, як сума інвестицій буде зібрана в повному об’ємі, підприємець отримує кошти на свій картковий рахунок.

Сьогодні в Україні розгортається перша загальнонаціональна програма розвитку малого бізнесу «Країна підприємців», що допоможе всім охочим почати свою справу, а підприємцям залучати доступні мікрокредити та користуватися безкоштовними консультаціями та допомогою спеціалістів.



Національна програма розвитку малого бізнесу «Країна підприємців», яку запускає ПриватБанк, дозволить у найближчі роки створити понад мільйон нових робочих місць і підняти українську економіку.

Завдяки новим можливостям, що відкриває сервіс підтримки малого бізнесу «КУБ», велика кількість тих, хто через зміни в економіці не може знайти роботу в традиційних галузях, зможуть створити власний бізнес і гідно забезпечувати себе та родину.

На даний момент підтримку знайшли вже 1939 проектів - за допомоги першої в Україні платформи народного кредитування малого бізнесу вони були профінансовані на загальну суму 196 142 160 грн. Щоб стати учасником національної програми «Країна підприємців», достатньо зареєструватися на сайті програми kub.pb.ua.





На правах реклами