Ми у Facebook
06.09.2016, 12:00

Рівне: ніхто не хоче стати головним архітектором після смерті попередника

Зокрема, як стало відомо порталу ОГО із власних джерел, останнім часом управління архітектури та містобудування Рівненського міськвиконкому залишила чимала кількість фахівців.
Цю інформацію підтвердив міський голова Рівного Володимир Хомко:

- Останнім часом звільнилося багато фахівців із управління архітектури та містобудування Рівненського міськвиконкому. Для прикладу, минулого тижня звільнилося двоє молодих спеціалістів. Після смерті головного архіетктора Рівного Сергія Семенця, немає бажаючих зайняти його посаду. Ми будемо оголошувати конкурс на заміщення цієї та інших вакантних посад.

Міський голова також зазначає, що, наскільки йому відомо, немає головного архітектора в Чернівцях, Тернополі і у Києві.

Рівняни готові протестувати, бо бояться за життя своїх дітей

Нагадаємо, головний архітектор Рівного Сергій Семенець помер у лікарні 16 квітня. Він потрапив до лікарні після того, як його побили невідомі. Колеги припускають, що він поплатився життям через свою принциповість — не захотів виписати сумнівний дозвіл.

“Рівнеазот” знову працює


Також 15 червня цього року звільнився заступник міського голови з питань інвестицій, архітектури та будівництва Руслан Шевчук. Своє рішення пан Шевчук пояснив, що рівень зарплатні не мотивує його працювати.

Зараз, зокрема, на своїй посаді працює заступник начальника міського управління архітектури та містобудування Віктор Вівсяник.





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ