Ми у Facebook
06.09.2016, 16:40

Чому кандидати готові вийти із боротьби за місце очільника "Рівнеоблвлодоканалу"

Скоро, 8 вересня, відбудеться сесія Рівненської обласної ради. На ній, зокрема, оберуть керівника водопостачального підприєства "Рівнеоблводоканалу".
Крім Андрія Карауша, який до цього очолював "Рівнеоблводоканал", на посаду претендують ще четверо людей: Олександр Довжаниця, Тетяна Якубович, Ігор Катульський та Святослав Євтушенко.

Святослав Євтушенко, до речі, працював директором ТзОВ «САНКОМ-Рівне», і за сумісництвом, з 2013 – генеральним директором ТОВ «УКРЕКО-ІНДАСТРІ». ТОВ «УКРЕКО-ІНДАСТРІ». Був депутатом міськради 6-го скликання, а також брав участь у місцевих виборах як представник "Громадського контролю".

10 запитань директору «Рівнеоблводоканалу» Андрію Караушу

Порталу ОГО із власних джерел стало відомо, що пан Євтушенко збирається відмовитися від боротьби за посаду керівника "Рівнеоблводоканалу".

Рівненська обласна рада нормально працюватиме і без голови


Cам Святослав Євтушенко прокоментував цю ситуацію так:

- Я розумію, що мене не цікавить посада директора "Рівнеоблводоканалу". Я зараз займаюся кількома проектами, які забирають увесь мій час. Враховуючи мою "особливу" дружбу із деякими керманичами нашого міста, мені краще детально не розповідати, чим саме я займаюся.





На правах реклами