Ми у Facebook
07.09.2016, 17:40

Рівненські учні вибороли призові місця на Чемпіонаті України з водного туризму [+Фото]

На Чемпіонаті України серед учнівської молоді з водного туризму команда Рівненщини виборола друге та два третіх місця. Змагання відбувалися з 1 по 6 вересня на річці Південний Буг у Вінницькій області.
Зокрема, третє місце на дистанції «Слалом» в класі суден С-4 (чотиримісний катамаран) та на дистанції «Слалом» в класі суден С-2 (двомісний катамаран) і друге місце на дистанції «Спринт» в класі суден С-2 (двомісний катамаран).

У змаганнях приймали участь дванадцять команд. Збірну Рівненської області сформували вихованці комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради та Млинівського районного центру туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді. До складу команди входили: Касьян Денис, Владюк Олександр, Кісільчук Олексій, Доботовк Владислав, Ковальчук Вадим, Циганкова Олена, Олієвський Роман та Осипенко Олександр.

«Право підняти прапор України перед початком Чемпіонату було надано капітану команди Рівненської області Олені Циганковій. Олена була неодноразовим чемпіоном України з водного туризму, а також є членом збірної команди України з греблі на каное», - розповів Василь Григор, директор КЗ «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради.

Відзначимо, що команда Рівненщини з водного туризму виступала під керівництвом директора комунального закладу «Рівненська обласна станція юних туристів» Рівненської обласної ради Григора В.М., керівника гуртків Кислицького О.В. та директора Млинівського районного центру туристсько-краєзнавчої творчості учнівської молоді Вербіцького Ю.П.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

На Березнівщині пройшли змагання зі спортивного туризму «Лісові стежки – 2016»

На Волині рівненчани стали кращими з лижного туризму













На правах реклами