Ми у Facebook
07.09.2016, 20:00

Що робити, коли часто жирніє волосся [+ПОРАДИ]

Жирне волосся - проблема, яка не тільки доставляє дискомфорт, а й псує зовнішній вигляд власника. Боротися з цією проблемою потрібно. Як? Рівняни радили у соцмережах.
Lena Vasylchuk: Волосся звикло, що ви його кожен день миєте і ще швидше жирніє. Було навчання, то кожного дня мила, бо швидко жирніло, а почались канікули, то стала через день мити. А зараз волосся вже так швидко не жирніє. І старайтесь менше чіпати його руками. І + коли волосся заплетене, воно не так жирніє як розпущене."

Юлька Стрілець: "Купую в моріоні на другому повeрсі маска з кeратином, дужe хороша, волосся нe жирніє часто,як від інших, хоч і бeру на всe повністю."

Віра Костюк: "Робіть раз-два у тижденьмаску з безколірної хни. Запарювати краще відваром трав."

Tom Proven: "Проблема в тому, що жирніє не волосся, а шкіра голови! А волосся той жир забирає. Тому ніяка маска не допоможе! Не слухайте цих дистрибюторів. Купіть нормальний шампунь. І мийте шампунем голову, а не волосся, попередньо розбавивши його водою в долоні. Звертаю увагу, що намазувати шампунем треба тільки шкіру голови, а не все волосся. Для волосся буде досить того шампуню, який стече, коли будете змивати. Жодна маска не допоможе, бо вона наноситься на довжину волосся."

Ольга Кокота: "...Менше те волосся чіпати руками! Ще волосся швидше може жирніти від будь-яких алкогольних напоїв)"

Marina Lukianchuk: "В мене теж була така проблема. Тепер мию два рази на тиждень. Розкриваю секрет: купила в аптеці звичайний безсульфатний шампунь за 30 грн, прозорий без кольору, кинула в нього 10 таблеток мумійо, став коричневий, перед миттям розвожу одну дозу шампуню в мисочці з водою, інколи додаю ще чуть соди, і наносити тільки на шкіру голови масажними рухами 2-3 хв. Результат - волосся перестало сипатися і не жирніє 3-4 дні."

Oksana Kononenko: "Маски з глини на шкіру голови. 3 рази в тиждень 1 тиждень, потім по 2 рази. Намазувати лише на шкіру голови."

Таня Дмитрова: "Гаряча вода також дуже впливає на жирність волосся. Намагайтеся мити голову теплою водою."

За матеріалами спільноти "Вилка-мікс".

Читати також:

Поради рівнянкам: користь харчової соди для шкіри та волосся

Нарощування волосся — всі “за” та “проти” [+ІНТЕРВ'Ю]

Яєчні маски для здорового волосся





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ