Ми у Facebook
08.09.2016, 17:00

Конкурс "Краса по-рівненськи" набирає обертів

Знайомтеся з нашою новою учасницею конкурсу "Краса по-рівненськи"!
Нагадаємо, що для участі в конкурсі потрібно лиш обрати свої кращі світлини (мінімум 5) та написати кілька речень про себе. Усі ваші фото будуть опубліковані на сайті OGO.ua, а після завершення прийому світлин, ми розпочнемо голосування.

ДЕТАЛЬНІ УМОВИ КОНКУРСУ

Переможниця конкурсу, яка отримає найбільшу кількість голосів, отримає у подарунок бліц-фотосесію від фотографа Ліни Яріш та стане зіркою рівненського глянцевого журналу "ВІТАЄМО!".

Прийом фото триває до 30 вересня. Свої світлини надсилайте нам на адресу info@ogo.ua з темою листа: НА КОНКУРС і чекайте старту голосування.

ДРУГА НАША УЧАСНИЦЯ - Діана Дідовець (Хвещук)

Мене звуть Діана, мені 20 років, і я вже встигла здійснити більшу частину своїх дитячих мрій (звичайно, у цьому я завдячую і своїм батькам та рідним): закінчила бакалаврат факультету іноземної філології, взяла участь у двох конкурсах краси, у одному із них "Міс Рівненщина 2013" зайняла почесне звання ІІІ віце-міс Рівненщини, минулого року взяла участь у двох міжнародних програмах обміну Work&Travel USA та International Friendship Family, цьогоріч вийшла заміж за кохану людину та вступила на магістратуру за двома напрямками: іноземна філологія і менеджмент та управління освітніми закладами.

Перша учасниця конкурсу "Краса по-рівненськи" - Іванна Шешукова

Займаюсь репетиторством англійської мови та мрію видати свою книжку з граматики англійської мови, щоб її змогли полюбити інші у такій ж мірі, як і я її люблю. А для мене вона, чесно кажучи, це сенс усього мого життя!)

Ніколи не зупиняюсь на досягнутому, адже немає меж досконалості; маю ще безліч ідей і цілей та керуюсь принципом, що життя лише одне і прожити його потрібно достойно.

















На правах реклами