Ми у Facebook
10.09.2016, 21:30

Студенти Рівненщини популяризують здоровий спосіб життя

Загальноуніверситетська акція «Спортивний ранок» відбулась в Національному університеті «Острозька академія» 9 вересня.
Свято активного та здорового способу життя вже всьоме відбувається в університеті з нагоди Дня фізичної культури та спорту. Студенти, викладачі та ректор Острозької академії щороку збираються на стадіоні, аби разом зробити вранішню зарядку.



- Сучасне життя — це шалений ритм, шалена динаміка, шалені стреси. І в цьому світі може вижити лише людина здорова. Але здорова не тільки психічно, але й фізично. В Острозькій академії це зрозуміли давно. Ми започаткували таку програму за здоровий спосіб життя. І це не просто слова. Дійсно, більшість студентів відмовились від шкідливих звичок, вони вранці виконують руханку перед своїми гуртожитками. Сьогодні ми побачили, як масово вийшли студенти на наш стадіон. І ми це робимо для того, щоб наші краяни, наші рівняни і вся Україна брали з нас приклад: як треба жити, як треба існувати на цьому світі. Тому що другим серцем людини є її м’язи, а для того, щоб м’язи жили, необхідно постійно рухатись, - закликає до здорового способу життя ректор Ігор Пасічник.

Острозька академія підсумувала вступну кампанію: статистика вражає



Традиційно на вранішній руханці найбільше першокурсників, адже подібні заходи для них — нові та інтригуючі. Анастасія Войцович, студентка 1 курсу гуманітарного факультету ділиться враженнями:

Ректор Національного університету “Острозька академія” Ігор Пасічник: Об'єднання вузів на Рівненщині неможливе [+Відео]



- Це був дуже класний спортивний ранок, мені дуже сподобалось. Це був хороший старт навчального року, я б і надалі ходила на такі зарядки кожного ранку.



Викладач Олександр Іванів зазначає, що здоровий спосіб життя — це важливий елемент самоорганізації, адже бути здоровим та спортивним — це модно.






На правах реклами