Ми у Facebook
11.09.2016, 21:15

Робота для студентів Рівненщини у провідних компаніях Західної України: унікальний досвід і реальні можливості

Хочете дізнатися, які завдання вирішують топ-менеджери провідних компаній Західної України? Цікаво випробувати власні сили у розв'язанні схожих завдань і відчути, як воно - насправді приймати відповідальні управлінські рішення? Тоді вам - на Чемпіонат із вирішення бізнес-кейсів Smart Challenge!
Стартував четвертий сезон змагання, до участі організатори - компанія Smart People - запрошують студентів 3-5 курсів. Реєстрацію для команд-учасників вже відкрито.

Уперше Чемпіонат Smart Challenge відбувся у червні 2015 року і вже тричі успішно пройшов у Рівному. Інтерес до змагання невпинно росте. Так, для участі в першому сезоні проекту зареєструвалося 23 учасники, а в третьому вже аж 152! За результатами трьох сезонів змагання 7 учасників проекту працевлаштовано, 8 студентів пройшли стажування або практику в командах компаній-Партнерів, 26 учасників спробували свої сили на співбесідах із HR-менеджерами компаній-Партнерів, 10 студентів побували на корпоративних навчаннях, відбулося 11 екскурсій на виробництва й в офіси провідних компаній регіону, а переможці отримали 36 цінних подарунків (планшети, павербенки, мишки, колонки, навушники, книги).



Зареєструватись на участь у Чемпіонаті

Мета Чемпіонату, як розповідають організатори, - познайомити студентів із провідними компаніями Західної України, які можуть бути для них потенційними роботодавцями, дати можливість поспілкуватися з топ-менеджерами цих компаній й дізнатися, які завдання вони вирішують у своїй щоденній роботі. Smart People разом із компаніями-Партнерами прагне дати студентам можливості для стажування, проходження практики, працевлаштування у найпрогресивніших компаніях Західної України.

"Головна цінність для мене у тому, що завдання Чемпіонату є реальними проблемами, які вирішують у щоденній роботі компанії України. Відтак кожен учасник змагання може спробувати вирішити практичні питання бізнесу та краще зрозуміти умови, в яких працюють сучасні фахівці," - каже призерка третього сезону та учасниця першого й другого сезонів Smart Challenge, студентка РДГУ Ірина Тесленко.



До слова, у четвертому сезоні Партнерами змагання стали провідні компанії Західної України, лідери своїх галузей - ТМ “Торчин”, Verallia Ukraine, Eskada-M, ГК “Реноме” та Dyckerhoff Cement Ukraine. Генеральний Партнер, бізнес-кейс якого власне й розв’язуватимуть студенти в ході фінального змагання, - ТМ “Молокія”!



“Це чудовий захід, спрямований на покращення співпраці між роботодавцями, навчальними закладами та студентами. Приємно бачити, що кожного наступного чемпіонату кількість бажаючих взяти участь зростає. Ми чекаємо талановиту активну молодь, яка рухається вперед, яка спрагла до нових знань та досвіду. Дуже хочеться бачити серед учасників більше студентів технічних спеціальностей. В свою чергу ми готові запрошувати кращих учасників на ближче знайомство із компанією, надавати місця для проходження практик та стажувань, розглядати їх як кандидатів на заміщення вакантних посад," - ділиться HR-менеджер Verallia Ukraine Ірина Янова.



Фінальне змагання проекту пройде 1 жовтня в Національному університеті “Острозька академія”. Реєстрація триватиме до 23 вересня.
Зареєструватись на участь можна за лінком: http://bit.ly/sc-4-rv-register

До речі, якщо ви хочете ще більше дізнатися про формат Чемпіонату і умови участі, поспілкуватися з організаторами проекту й представниками компаній-Партнерів, отримати для себе цінні поради - відвідайте презентацію проекту у своєму ВНЗ.

Такі презентації відбудуться:

13 вересня о 14:00 - Національний університет "Острозька академія", аудиторія П5.

16 вересня о 14:00 - Національний університет водного господарства та природокористування, актова зала першого корпусу.

19 вересня - Рівненський державний гуманітарний університет (час та місце уточнюйте).

Стежити за новинами проекту Smart Challenge ви можете на сторінці у Facebook

До теми:

Як студентам отримати роботу в провідних компаніях Рівненщини

У Рівному пройшов чемпіонат із вирішення бізнес-кейсів "Smart Challenge"

У Рівному вдруге пройшов чемпіонат із вирішення бізнес-кейсів "Smart Challenge" [+Фото]





На правах реклами