Ми у Facebook
13.09.2016, 08:20

Рівнянка Ольга Земляк стала кращою легкоатлеткою серпня в Україні

Завершилося голосування по визначенню найкращих легкоатлетів серпня в Україні. Серед жінок це почесне звання виборола Ольга Земляк. Таке визнання рівнянка – передусім завдяки вдалому виступу на Олімпіаді в Ріо.
Опитування традиційно проводиться серед членів Ради ФЛАУ, представників ЗМІ та вболівальників (у мережі Facebook). Голоси кожної з груп при підведенні підсумків враховувалися як третина усіх голосів.

Поза конкуренцію в опитуванні у підсумку були атлети, які найкраще себе проявили на Олімпійських іграх в Ріо-де-Жанейро. У чоловіків легкоатлетична спільнота визнала бронзового призера Ріо-2016 зі стрибків у висоту (2 м 33 см) Богдана Бондаренка, у жінок – Ольгу Земляк, яка стала у Ріо сьомою з бігу на 400 метрів (51,24 с; у півфіналі – 50,75, особистий рекорд) та п’ятою у складі естафетної команди 4х400 метрів (3.26,64).

«От і все... закінчились мої Олімпійські Ігри які були переповнені емоціями як позитивними так і гіркими. Але саме за це ми всі любимо спорт! Дякую своїй сім'ї за підтримку, коханому Sergey Abramovych за терпіння, тренеру Сергій Басенку і подрузі Kristina Stuy за всі пережиті емоції, першому тренеру Олег Машаненкову за те, що, хоч далеко, але був поруч напротязі всіх Ігор! Дякую своїй команді яка старалась до кінця! Ще поборемося», - написала сама Ольга Земляк на своїй сторінці у соцмережі після закінчення виступів у Бразилії.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Рівненщину на Олімпіаді в Ріо представлятимуть сім спортсменів

Рівненські спортсмени зможуть отримати 300 тисяч за олімпійську медаль

А вже у вересні Ольга Земляк фінішувала третьою на престижних міжнародних змаганнях в італійському місті Роверето. Інша рівнянка Олена Колісниченко тут стала четвертою.

Відзначимо, що кращою легкоатлеткою України вже вдруге поспіль стала представниця Рівненщини. Так, у липні це звання здобула Наталія Прищепа. Вона була поза конкуренцією після виграшу золотої медалі континентальної першості у бігу на 800 метрів (1.59,70).





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ