Ми у Facebook
13.09.2016, 19:00

Рівненська пивна ресторація «Кант» продовжує дивувати шанувальників якісного пива

Після свого відкриття у 2015 році пивна ресторація «Кант» стала родзинкою міста Рівне. А пиво, яке варять у самому закладі, стає популярним не тільки серед відвідувачів, а й здобуває різноманітні відзнаки в Україні.

"Ранкова кава": пивна ресторація у Рівному - "КАНТ" [Фото+Відео]


У Києві в рамках «Свята пива-2016» на міжнародному конкурсі пива, здобули золоті нагороди два сорти, що варять у «Канті» - це світле нефільтроване пиво «KANT Pale Ale» (Кант Пейл Ель) та напівтемне нефільтроване пиво «KANT IPA» (Кант ІПА):





ФОТОРЕПОРТАЖ З ЗАКЛАДУ

– Ми завжди на конкурсі представляли великий пивзавод «Рівень», але в цьому році ми вперше були учасниками як пивна ресторація «Кант». І отримали дві золоті медалі – за напівтемне пиво «KANT IPA» та за однохмільний ель «KANT Pale Ale». Такий ель вариться виключно з одного сорту хмелю. У «Канті» ми варили три види: «Мандаріна Баварія», «Амарілло» та «Цітра». Саме за однохмільний ель «Амарілло» ми отримали золоту медаль на конкурсі, а зараз рівняни мають можливість спробувати у «Канті» однохмільний ель «Цітра» з освіжаючим цитрусовим ароматом, – розповідає головний пивовар ТОВ "Рівень ЛТД" Пшемисл БРОЖ.

на фото: Пшемисл Брож
на фото: Пшемисл Брож


Пивна ресторація «Кант» у 2016 році порадує своїх відвідувачів новими видами пива. У п’ятницю, 16 вересня, тут презентують новий лагер «Octoberfest», що дозрівав із березня по вересень і має солодовий смак та помірну гірчинку. Подібне пиво у Німеччині варять спеціально до Октоберфесту!

Також під кінець осені в пивній ресторації з’явиться новий стаут (темне пиво) з додаванням лактози – «Солодкий / Молочний Стаут» («Sweet/Milk Stout»). Саме молочний цукор надає такому пиву характерний солодкуватий смак.

А взимку презентують бельгійський міцний ель («Belgian Strong Ale») та Російський Імперський стаут. Belgian Strong Ale – це дуже міцне світле пиво, характеризується специфічним ароматом та гіркотою, вариться з бельгійського солоду та тростинного цукру та буде подаватися у власних фірмових келихах. Російський Імперський стаут – це британське міцне темне пиво, яке варилося колись спеціально для родини російського імператора. У «Канті» його варили минулого року, і частину цього пива залишили на зимовий сезон 2016.


Пивна ресторація "КАНТ"
Адреса: м. Рівне, вул. Коперника, 9
GPS: 50.621703, 26.230589
Телефон: +380 (67) 200-06-06


"Ранкова кава": пивна ресторація у Рівному - "КАНТ" [Фото+Відео]



На правах реклами





На правах реклами