Ми у Facebook
13.09.2016, 18:10

ФОТО - Трендові прикраси з бурштину 2016

Бурштинові прикраси можуть стати чудовим доповненням як до офісного "луку", так і до весільного вбрання нареченої... Саме з початком золотої осені сонячне каміння починає виглядати якось по-особливому тепло...

Портал OGO.ua продовжує готувати різноманітні статті у новому форматі - лонгрід - (англ. Longread; long read - букв. "Довге читання"). Цього разу пропонуємо подивитися добірку наймодніших прикрас з бурштину.

ЛОНГРІД: Модні прикраси з бурштину

Стильні модниці охоче купують найрізноманітніші бурштинові прикраси – від бюджетних хендмейд-браслетиків з необроблених камінців до вишуканих ювелірних виробів з унікальних каменів та ексклюзивних прикрас від рівненських майстрів.

Існує помилкова думка, що намисто й сережки з бурштину носять переважно жінки поважного віку. І справді – стиль «ретро» цього року не в тренді. Та й не всім жовтий, медовий янтар до лиця. Але якщо ви хочете обов’язково мати якийсь стильний аксесуар із закам'янілої поліської смоли (адже Рівненщина – бурштиновий край), важливо підібрати потрібний відтінок.

Як і з чим правильно носити бурштин можна прочитати на OGO.ua у рубриці ЛОНГРІД



Довідка:

Лонгрід - (англ. Longread; long read - букв. «Довге читання») - формат подачі журналістських матеріалів в інтернеті. Його специфікою є велика кількість тексту, розбитого на частини за допомогою різних мультимедійних елементів: фотографій, відео, інфографіки та інших.





На правах реклами