Ми у Facebook
14.09.2016, 08:40

На Рівненщині чути гуркіт військової техніки (+ФОТО)

У Рівненській області чути постріли артилерії, гул бойових літаків та танків.
На Рівненському полігоні розпочалися бригадні тактичні навчання. До участі у навчаннях залучили військовослужбовців оперативного резерву. Бойовий вишкіл відбувається під керівництвом командувача військ оперативного командування «Захід» генерал-майор Ігоря Довганя.




Також крім резервістів Збройних Сил України участь у нинішніх навчаннях також беруть контрактники та мобілізовані військоквослужбовці.




Військовослужбовці-резервісти, яких призвали на двотижневі збори, змогли пройти всі етапи військової підготовки. Кульмінацією підготовки стали навчання із бойовими стрільбами. Як зазначає заступник командира танкового батальйону Сергій Корсун, бригада має цінний досвід бойових дій в зоні АТО, а на цих навчаннях бійцям вдалося максимально удосконалити свої навики та знання. Зараз військові являють собою потужну бойову силу, яка здатна виконати будь-яке бойове завдання.



Його слова підтверджують враження резервіста під позивним “Чорний”. Він зазначає, що під час навчань відчувалася неймовірна міць військових, які налаштовані на перемогу. Чоловік говорить, що не уявляє ворога, який би міг здолати українських військових.

Поблизу Рівного стріляли танки (+ФОТО)





За навчаннями спостерігали Начальник Генерального штабу — Головнокомандувач Збройних Сил України, генерал армії України Віктор Муженко, та Командувач Сухопутних військ Збройних Сил України, генерал-лейтенант Сергій Попко.

Військові Рівненщини мають власні бойові прапори (+ФОТО)




Рівненщина: і військовим користь, і селянам радість (+ФОТО)



Про це повідомляє прес-служба управління оперативного командування «Захід».





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ