Ми у Facebook
14.09.2016, 17:40

На Рівненщині жінка постраждала через свою співчутливість (+ФОТО)

До мешканки села села Стеблівка Здолбунівського району завітали невідомі.
Дві жінки та чоловік попросили про милостиню. І доки співчутлива 67-річна жінка шукала на кухні чим би нагодувати прохачів, до неї в дім заскочив молодик, який відразу ж побіг до кімнати та почав порпатися в шафі. Жінка забила на сполох, побачивши такий маневр непрошеного гостя. Через це нахабам довелося спішно втікати — він із однією із жінок поїхав на авто, інша почала втікати пішки.



Потерпіла виявила відсутність золотих та срібних цінностей і відразу повідомила правоохоронців. У цей час група реагування патрульної поліції Здолбунівського відділення перебувала неподалік та за лічені хвилини прибула на виклик. Жінку, яка не встигла сісти у авто, поліцейські затримали на одній із вулиць. Іншим теж далеко втекти не вдалося у Здолбунові правоохоронці виявили й автомобіль «ВАЗ-2105», яким їхав зловмисник. У кишені 25-річного жителя Закарпаття поліцейські вилучили три золотих та два срібних персня, дві золоті сережки і два срібних ланцюжки.

ДТП поблизу Рівного: в аварію потрапила матір з дітьми (+ФОТО)



Як зазначив начальник слідчого відділу Здолбунівського відділення поліції Ігор Коцюбинський, за фактом грабежу за частиною 3 статті 186 Кримінального кодексу України відомості внесені до Єдиного реєстру досудових розслідувань. Чоловік зізнався у скоєному та дає покази. Зараз він знаходиться в ізоляторі тимчасового тримання.
Йому тепер загрожує позбавлення волі на строк від чотирьох до восьми років. Вирішують питання про повідомлення йому про підозру у скоєному кримінальному правопорушенні.

У Рівному оштрафували водія, бо він засмічував дорогу (+ФОТО)




Про це повідомляють з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами