Ми у Facebook
16.09.2016, 12:50

На Рівненщині бурштинокопачі нападають на поліцейських (+ФОТО)

Поліцейські Рівненщини вчора, 15 вересня, отримали повідомлення про те, що потрібна допомога в урочищі “Азалія” неподалік Клесова.
Коли в згадане урочище видобутку бурштину прибули придані сили Нацполіції, то їх оточили 200 чоловіків в балаклавах і з палицями в руках. Вони вимагали від правоохоронців покинути північні райони. Інакше — над правоохоронцями обіцяли розправитися. Для підтвердження серйозності своїх намірів чоловіки почали трощити палицею машину, коли правоохоронці викликали підкріплення. Дехто з бунтівників пропонував спалити автівку.



Натовп розігнали тільки тоді, коли приїхало підкріплення. Вогнепальну зброю та засоби фізичного впливу працівники поліції не застосовували.

Подібне порушення карається позбавленням волі строком до восьми років.

"Бурштинова мафія": на Рівненщині тривають обшуки

Також у селі Тинне, Сарненського району майже п’ятдесят осіб у балаклавах і камуфльованому одязі, озброєні дерев’яними битами, камінням, палицями заблокували дорогу та чинили опір працівникам правоохоронних органів.



Поліцейські затримали 25-річного провокатора, який намагався побити одного із спецпризначенців. Зловмисники також побили службовий автомобіль.

На Рівненщині через туман зіткнулися сім авто

Про це повідомили з відділу комунікації поліції Рівненської області.





На правах реклами