Ми у Facebook
17.09.2016, 14:00

У Чемпіонаті області ОДЕК ще більше відрівався від конкурентів [+Відео]

У черговому турі у головній футбольній лізі Рівненщини лідер змагань із Оржева набрав чергові три очки. А от найближчі його переслідувачі з Сарн та Малинська зустрічалися між собою та відібрали один в одного по два залікових бали.
Перша ліга. 12 тур. "АГАТ" (Гоща) - ФК "Млинів" - 5:0, ФК "Садове" - "Сокіл" (Радивилів) - 1:3, "Волинь-Цемент" (Здолбунів) - "Ізотоп-РАЕС" (Вараш) - 0:2

У неділю, 11 вересня, відбулися три з п'яти матчів дванадцятого туру. За його підсумками гощанський ФК "АГАТ" піднявся з сьомої на п'яту сходинку, а от їх земляки із ФК "Садове" вдома поступилися радивилівському "Соколу", після чого головний тренер садівчан Микола Волков подав у відставку.

«Ізотоп-РАЕС», який у цьому Чемпіонаті виступає не зовсім вдало, переграв в гостях аутсайдера змагань – здолбунівський «Волинь-Цемент».

Ще два матчі туру за участю лідерів відбулися у середу, 14 вересня. "Случ" приймав ОДЕК, а ФК "Малинськ" – сарненський "Маяк". Оржівці прогнозовано перемогли з результатом 3:1, а от два їх найближчих переслідувачі поділили очки – 1:1. Таким чином, Оржів збільшив свій відрив від конкурентів ще на два бали.



Друга ліга. 14 тур.
"Коливань" (Клевань) - "Агат" (Симонів) - 2:1, ФК "Зоря" - "Калина" (Бугрин) - 2:1, МФК "Енергія" (Володимирець) - "Граніт" (Томашгород) - 0:3, "Полісся" (Рокитне) - "Колос" (Кричильськ) - 0:1, "Стир" (Демидівка) - "Імпульс" (Дубно) - 1:8, "Верес-Водник" (Рівне)-ФК "Вельбівне" - 3:0, "Сокіл" (Садове) - ФК "Острог-Академія" - 1:0, "Горинь" (Дубровиця) - ФК "Рафалівка" - 1:3


Досить заплутана ситуація у південній зоні другої ліги. Яскраво вираженого фаворита тут немає, хоча вже визначилася група команд, котра буде боротися за два прохідні місця до фіналу. Варто також звернути на впевнений поступ у другому колі клеванської «Коливані» та спад у бугринської «Калини».

А от на півночі безсумнівним лідером залишається кричильський «Колос», хоча й тут йому конкуренцію збирається скласти дебютант змагань ФК «Рафалівка».





МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Скандальний Кубок: ФК «Малинськ» заплатить за виграний трофей штрафом і дискваліфікацією

За Кубок ОДЕК «помстився» ФК «Малинськ» у Чемпіонаті області











На правах реклами