Ми у Facebook
19.09.2016, 12:40

На Рівненщині майже вдвічі більше працевлаштованих за направленням державної служби зайнятості, ніж тих, хто отримує допомогу по безробіттю

Рівненський обласний центр зайнятості звітується за 8 місяців цього року.
Майже 33 тисячі безробітних скористалися послугами служби зайнятості, за січень-серпень цього року на Рівненщині. Всього, за цей період, працевлаштовано 21,2 тисячі громадян. З них 329 інвалідів, майже 300 демобілізованих учасників АТО та 54 переселенці.

Рівненський центр зайнятості працевлаштував півсотні демобілізованих

Понад півтори сотні краян відкрили власну справу за рахунок отримання одноразово допомоги по безробіттю. Щомісячну ж соціальну допомогу, станом на початок вересня, отримували 11,7 тисяч безробітних. До слова, середній розмір допомоги по безробіттю, у серпні цього року, становив 1504 грн — проти 1104 грн рік тому.

На Рівненщині центр зайнятості не буде платити гроші?

На початок вересня, в центрах зайнятості області зареєстровано 14,5 тисяч безробітних, з них більше половини жінки і більше 55% безробітних живуть на селі. Натомість кількість вакансій у базі данних обласної служби зайнятості, на початок вересня становила 1956. Усередньому на одну вакансію, в області, претендує 7 безробітних,тоді як рік тому — 9.





На правах реклами