Ми у Facebook
19.09.2016, 17:00

Рівненський кадет завоював нагороду на Чемпіонаті світу з греко-римської боротьби [+Фото]

Вихованець Костопільського ліцею Владислав Кузько вдало виступив на нещодавньому світовому чемпіонаті з греко-римської боротьби. На цих престижних змаганнях він виборов срібну медаль і здобув левову частку всіх очок, набраних збірної України.
13-14 вересня у столиці Грузії Тбілісі відбувся Чемпіонат світу з греко-римської боротьби серед кадетів. Ліцензії на ці змагання вибороли двоє вихованців комунального закладу «Костопільський обласний ліцей-інтернат ІІ-ІІІ ступенів фізичної культури і спорту» Рівненської обласної ради: Владислав Кузько та Дмитро Мірошник.

«На жаль, після проведених сутичок Дмитро втратив можливість поборотися за медаль та у підсумку став шістнадцятим. А от Владислав Кузько (42 кг) на шляху до фіналу впевнено переміг борців із США, Вірменії та Азербайджану, лише у фіналі в запеклій сутичці юний спортсмен поступився іранському борцю. Рахунок поєдинку Омід Арамі (Іран) - Владислав Кузько (Україна) 2-1», - розповів Дмитро Шевчук, тренер Владислава Кузька.

Срібло Владислава Кузька на Чемпіонату світу серед кадетів стало єдиною нагородою для борців збірної команди України греко-римського стилю. Кадетська збірна в командному заліку розташувалась на 15-ому місці. Набрали борці всього 14 очок, 9 з яких завдяки Владиславу Кузьку.

Значно краще у грузинській столиці виступили борці вільного стилю. Прикарпатець Андрій Джелеп (54 кг), представник ШВСМ, вихованець Джурівської школи клуб «Ластівка», став чемпіоном. Оксана Чудик (56кг) та Валентина Каромаврова (46кг) завоювали бронзові нагороди. Денис Бороган (58кг) і Андрій Гика (76кг) - бронзові призери змагань.

Нагадаємо, що раніше спортсмени з Рівненщини вибороли призові місця – перше та друге - на Чемпіонаті Європи з греко-римської боротьби серед кадетів. Змагання проходили з 19 по 24 липня у столиці Швеції - місті Стокгольм. Зокрема, Владислав Кузько завоював золото у ваговій категорії 42 кг, а Дмитро Мірошник у категорії 58 кг – срібло.

МИ ЩЕ ПИСАЛИ:

Збірна Рівненщини з греко-римської боротьби стала кращою на Чемпіонаті України

На Першості Європи з греко-римської боротьби рівненчанин здобув бронзу











На правах реклами