Ми у Facebook
21.09.2016, 16:20

Рівненщина: абітурієнтів-2017 запрошують на підготовчі курси

За підсумками вступної кампанії 2016 року на Рівненщині, одна з найпопулярніших спеціальностей серед абітурієнтів — журналістика. Якісно підготуватись до вступу на журналістику бажаючим допомагають організатори дводенних підготовчих курсів для учнів 9-11 класів "Школа універсального журналіста".
"Школа універсального журналіста" - підготовчі курси з основ журналістики для учнів 9-11 класів - відбудеться на базі Національного університету “Острозька академія” 15-16 жовтня 2016 року.

Заповнити заявку на участь

Щоб стати студентом-журналістом, потрібно успішно скласти творчий конкурс. А до нього за один день не підготуєшся. Саме тому участь у підготовчих курсах «Школа універсального журналіста» є надзвичайно корисною для майбутніх абітурієнтів. Тут навчають готувати справжні журналістські матеріали і показують журналістику зсередини, на практиці. Випускникам курсів "Школа універсального журналіста" допомагають публікувати свої роботи в пресі й таким чином готувати творчі доробки для вступу на журналістику.

Працює з учнями "Школи універсального журналіста" Віталій Голубєв — викладач кафедри журналістики НаУ «Острозька академія», головний редактор Видавничого дому «ОГО», автор навчального посібника «Універсальна журналістика», «Журналіст року» в Україні — переможець творчого конкурсу Національної спілки журналістів України 2016 року.

Керівник Школи універсального журналіста Віталій Голубєв проводить заняття з майбутніми абітурієнтами в Острозькій академії
Керівник Школи універсального журналіста Віталій Голубєв проводить заняття з майбутніми абітурієнтами в Острозькій академії


Заповнити заявку на участь

Разом із ним зі слухачами курсів "Школа універсального журналіста" спілкуються викладачі та студенти Острозької академії. В тому числі — випускники таких курсів у минулому. Адже, приміром, цьогоріч більше третини першокурсників-журналістів Острозької академії — це випускники "Школи універсального журналіста". А на бюджетній формі навчання таких студентів-журналістів — узагалі кожен другий.

Щоб отримати детальнішу інформацію про умови участі у підготовчих курсах "Школа універсального журналіста", достатньо написати на vg2001@ukr.net, повідомивши своє ім’я, прізвище, навчальний заклад та контактний телефон.

Телефони для довідок: (050) 339-39-85, (098) 500-47-60. Запис — до 10 жовтня 2016 року включно.

Заповнити заявку на участь

До теми:

Старшокласники, візьміть участь у всеукраїнському конкурсі "Я - журналіст!"

В Україні видано книгу, яка допоможе вступити на журналістику

Вступ-2017: на Рівненщині проводять підготовчі курси для вступу на журналістику





На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ