Ми у Facebook
22.09.2016, 16:40

Найбільший в Україні центр профтехосвіти Державної Служби зайнятості — на Рівненщині (+ФОТО)

В Олександрійському навчальному відділенні РЦПТО ДСЗ навчають за 38 ліцензованими професіями та на сучасному, потужному обладнанні.
Коли Олександрійське навчальне відділення РЦПТО Державної Служби зайнятості починало працювати, у 2004 році, на його базі вчили 6 професіям. За 12 років — це стало потужне навчальне відділення РЦПТО ДСЗ, де пропонують навчання за майже 4 десятками ліцензованих професій. Серед слухачів люди різного віку та з різним рівнем підготовки, причому не лише з Рівненщини. Близько 30% слухачів — це люди з інших областей.

Служба зайнятості Рівненщини готує професійні кадри

Все частіше до Олександрійського навчального відділення РЦПТО ДСЗ приходять люди з вищою освітою. Трапляються і з кваліфікацією магістр. Більшість — це дорослі люди, із життєвим досвідом. Найстаршому слухачеві, який тут навчався, було 59 років.







У відділенні створено навчальні кабінети, класи та майстерні, які обладані найсучаснішою технікою. А випускні іспити відбуваються в присутності роботодавців, які при оцінюванні професійних якостей мають можливість вибрати собі потенційних робітників — розповідає завідувач навчального відділення Олександр Сидорець. А не так давно, групу з 20 електрогазозварників ручного зварювання, після випускних іспитів забрали на роботу в Польщу.







Допомагає Олександрійське навчальне відділення РЦПТО ДСЗ і українським військовим в зоні АТО. Для них тут шиють одяг, прапори, виготовляють буржуйки.







На правах реклами

купити смартфон Apple iPhone 15 Pro max у Львові, Україна


Актуальні новини України за сьогодні на https://www.ukr.net

Допомога ЗСУ