Ми у Facebook
23.09.2016, 08:20

У нас неповторні юнацькі літа, зростаємо ми в НВК №2

Маленькі вихованці рівненської школи НВК №2 поділилися з читачами журналу "Маленькі рівняни" своїми думками про те, чому люблять свій навчальний заклад.
ДИВИТИСЯ ЖУРНАЛ МАЛЕНЬКІ РІВНЯНИ ОНЛАЙН

Яна Стецюк
Я навчаюсь у найкращій школі міста Рівного – НВК №2 "Школа – Ліцей".
Вважаю себе веселою, активною та креативною дівчинкою. Крім навчання у школі, я займаюсь у зразковому ансамблі танцю "Полісяночка", граю на бандурі та фортепіано, беру активну участь у шкільних заходах. Найбільше ціную свою родину: тата, маму та двох маленьких братиків, які ніколи не дають мені сумувати.
Я подорожувала різними містами нашої України, кожне з них гарне та неповторне, але моє серце належить найкрасивішому та найчарівнішому місту Рівному!

Марія Левчук
Учениця 4-го класу рівненського НВК №2 "Школа – Ліцей".

Також я навчаюсь у музичній школі по класу фортепіано. А ще займаюсь плаванням. Минулий навчальний рік в обох школах закінчила на "відмінно", з плавання здобула на змаганнях три медалі.
Люблю подорожувати з батьками по Європі. Мене вразив музей Арістотеля у Греції, сподобалось кататись на гондолі у Венеції, у Німеччині було дуже цікаво у Лего-парку і Мініатюрній країні чудес, у кебі у Лондоні... Але найбільше я люблю повертатись додому в своє рідне місто Рівне.

Софія Скварук
Учениця 4-В класу НВК №2 "Школа – Ліцей" м. Рівне.

Люблю брати активну участь у житті своєї школи. Займаюсь бальними танцями при школі, люблю створювати власні танцювальні постановки. У музичній школі займаюсь вокалом та грою на фортепіано Маю призові місця з хореографічних та вокальних конкурсів. Цього року стала учасницею телевізійного шоу "Голос Діти". Старанно вчусь у школі на "відмінно". Наша школа творча та креативна, і вчителі завжди сприяють виявленню та розвитку творчих та індивідуальних здібностей учнів.

Юліаночка Попович
Я навчаюся у 4-Б класі рівненського НВК №2 " Школа – Ліцей".

Вчитися у школі мені дуже подобається, адже школа – як друга домівка, де є багато друзів та улюблена вчителька Литвинович І.Є.
Я старанна дівчинка і завжди прагну досягнути більшого. З п'яти років займаюся у зразковому камерному хорі AVE MARIA (художній керівник Гончарова М. П.), а також у зразковому ансамблі спортивного танцю "Ритм" (керівник Белей В.Р.).
Із семи років навчаюся у дитячій музичній школі №1 ім. Миколи Лисенка (спеціальність фортепіано).
Із задоволенням беру участь у міських конкурсах "Різдвяне диво 2013", "Щастя твоєї дитини", "Живи, Кобзарю, в пам'яті людській", Всеукраїнський фестиваль естрадної пісні "Під небом Рівного 2014".
Всім своїм викладачам дякую за навчання, а також моїй сім'ї, яку я дуже люблю!

Юлія Демчук
Учениця 10-А класу рівненського НВК №2 "Школа – Ліцей".

Люблю природу і життя, тому фотографую кожен момент, обожнюю читати. Не уявляю життя без подорожей рідною країною, також вірю в диво. Хочу вільно володіти декількома іноземними мовами, зокрема англійською, німецькою та французькою. Мрію стати лікарем і рятувати людські життя. У людях ціную доброту, чесність, порядність та цілеспрямованість. Моє життєве кредо: "Життя – це постійний рух, нові цікаві знайомства і взаємодопомога".

Софія Олексійук
Учениця 2-В класу рівненського НВК №2 "Школа – Ліцей".
У сім років я сама вирішила, чим хочу займатися у вільний час. Вже третій рік займаюсь у танцювальному колективі арт-студії "Голівуд", також ми були учасниками телевізійної програми "Небесна колискова". Люблю образотворче мистецтво, у грудні 2015 року взяла участь у виставці малюнків, що проходив у Міському палаці культури. Як і більшість дівчаток, люблю позувати та переодягатись. Фотопроекти школи моделей ARTmodels дають можливість відчути себе маленькою принцесою й отримати досвід маленької моделі. Також люблю відвідувати кулінарні майстер-класи "Patison".








На правах реклами