Ми у Facebook
24.09.2016, 12:30

Хто цьогоріч з рівнян не отримає субсидії

Кабінет міністрів України на своєму засіданні 8 вересня змінив порядок нарахування житлово-комунальних субсидій у 2016/2017 роках
Отож, субсидія НЕ призначається, якщо будь-хто з членів домогосподарства за рік до звернення про призначення пільги купив товар чи послугу на суму більше ніж 50 тисяч гривень.

Батьки-пенсіонери, у помешканні яких зареєстровані повнолітні діти, що проживають в іншому місці, зможуть отримати субсидію, якщо нададуть документ, що підтверджує тимчасову відсутність прописаних, або на підставі акту обстеження матеріально-побутових умов проживання сім'ї.

Коли і кому з рівнян потрібно відвідати Пенсійний фонд

Заборгованість з оплати за житлово-комунальні послуги НЕ впливає на оформлення субсидії. І ніхто не буде позбавляти українців власності через несплату комунальних тарифів.

А от деякі види прибутків відтепер при призначенні субсидій враховувати НЕ будуть. Це отримані на безоплатній основі санаторно-курортні путівки, протезно-ортопедичні засоби реабілітації, а також суми компенсації за отриману на виробництві шкоду здоров’ю (регресні виплати), інформує ЕнергоЛайф.інфо.

Якою буде субсидія на Рівненщині цьогоріч





На правах реклами