Ми у Facebook
24.09.2016, 12:00

Небезпечна вулиця Межова у Рівному: чи облаштують там тротуар

Нещодавно до редакції порталу ОГО звернулися обурені рівняни.
Люди, які живуть на вулиці Межовій розповідають, що постійно знаходяться під небезпекою — їх невеликою вулицею інтенсивно їздять авто, а пішохідного тротуару там немає. Й водії часто поводять себе нахабно й не пропускають пішоходів. В кінці серпня мешканці вулиці Межової перекривали дорогу, аби звернути увагу на свої проблеми. Крім цього, приготували звернення до влади міста з проханням спорудити тротуар, адже на думку мешканців Межової це буде оптимальним вирішенням цієї проблеми.

Скільки людей живе на Рівненщині

Міський голова Рівного Володимир Хомко зазначиву своєму коментарі, що зупинити рух на згаданій вулиці - неможливо, адже цією вулицею їздять авто на вулицю Хмільну. І якщо заборонити проїзд вулицею Межовою, то зупиниться кілька важливих для міста підприємств. Однак, міський голова зазначив, що доручив своєму заступнику Олексію Хмилецькому з’ясувати чи можна там облаштувати тротуар.

Рівнянка - про Верес, стадіон та расизм


Із власних джерел порталу ОГО стало відомо, що кілька днів тому заступник Олексій Хмилецький побував на вулиці Межовій. На якому етапі знаходиться вирішення проблеми небезпечної вулиці Межової, Олексій Хмилецький розповів у своєму коментарі:

- Над задачею облаштування тротуару працюють проектанти. Важливо розуміти, що вулиці Межова та Хмільна повинні розташовуватися перпендикулярно. Чи можна облаштувати тротуар на вулиці Межовій буде відомо пізніше.





На правах реклами