Ми у Facebook
26.09.2016, 20:00

Поради рівнянам: як відчистити білу підошву взуття

Взуття з білою підошвою сьогодні на піку популярності, адже виглядає воно акуратно та й пасує до багатьох речей. Жаль тільки, що забруднюється така підошва дуже швидко. Для того, щоб легко позбутися забруднень, пропонуємо кілька ефективних способів.
1. Гумка (ластик) - найшвидший і найдоступніший варіант чищення білої підошви. Вам всього лише варто обрати білий м'який ластик і добре потерти ним забруднені місця.

2. Чищення порошком. Візьміть широку миску, налийте туди води, щоб в неї занурилися тільки підошви кросівок. У воду додайте трохи прального порошку і занурте туди підошви взуття на 30 хв. Потім потріть щіткою, сполосніть і висушіть (тільки не на батареї - так підошва може пожовтіти).

3. Харчова сода. Для чищення білої підошви достатньо набрати трохи соди на стару зубну щітку і добре потерти забруднені місця. Потім змийте підошву водою.

4. Зубна паста - не менш надійний помічник при чищенні взуття. Просто нанесіть трохи пасти на ту ж зубну щітку і потріть білу підошву, після чого змийте водою.

5. Рідина для зняття лаку. Змочіть нею білу тряпку і обережно протріть підошву, не торкаючись тканини. Потім змийте.

6. Лимонна кислота. Змішайте 1 ст. л. оцту і 3 ст. л. води, змочіть в розчині ватний диск і обробіть поверхню підошов. Замість оцту можна також використовувати лимонну кислоту. Після чищення, взуття змийте водою.

7. Якщо ж ситуація зовсім складна - спробуйте скористатися нерозбавленим відбілювачем для білизни без вмісту хлору. Для роботи з відбілювачем завжди використовуйте рукавички.

Успіхів!

Читати також:

10 хитрощів на допомогу господиням

15 ідей використання зубної пасти в незвичних цілях [+Фото]

Позбавляємося плям від дитячих випадковостей





На правах реклами